2011. július 20., szerda

Wishlist

Van egy amolyan kívánságlistám, amin már több dolog is szerepel. Az ösztöndíjra remélem számíthatok szeptembertől, amiből szeretném megvenni álmaim telefonját, egy Nokia C3-ast, arany színben, természetesen. Mi is lehetne még hercegnősebb, mint egy arany színű telefon?

<3 lelőhely: weheartit.com, nokia.hu


Aztán az ösztöndíjból szeretnék egy új kardigánt, már idejét sem tudom, mikor vettünk új kardigánt anyuval. Igen, még előfordul, hogy anyukámmal megyek el vásárolni, és nagyon jó érzés, mert legalább van valaki, aki őszintén megmondja a véleményét, ha valami nem áll jól. És igen, néha hajlamos vagyok azt hinni, hogy valami jól áll, mikor nem. :P Ezen kívül egy téli kabáton is gondolkozok erősen. Attól függ milyen összegű ösztöndíjra vagyok esélyes. Húú de várom már. :)
De mindezek előtt a jövő havi zsebpénzemből megszeretném venni az áhított, vágyott Oh So Special i-Divine Sleek palettát. Egyetlen negatívuma, hogy csak limitált kiadású lesz. Elég nagy szívfájdalom, de remélem idejében le tudok rá csapni.


Ehhez viszont a makeupplaza honlapja is kell, várom, hogy mikor kerül fel rá, mert sajnos ezt a márkát Magyarországon csak webshopokból és online lehet beszerezni... Pedig szerintem nem én lennék az egyetlen, aki örülne egy Sleek lelőhelynek. :)
- képek: weheartit, google, nokia -

1 megjegyzés: