2011. október 19., szerda

Changes

Nos, mostanában elég sok volt a változás. Például az, hogy tegnap reggel jött az e-mail, hogy a számvitel órát órarendileg áthelyezik csütörtökre, 8 órától 10:50-ig, és más is fogja tartani... Így csak 3 nap lesz sulim, a többi 4 napom szabad lesz, így lesz időm a záródolgozattal foglalkozni és a szóbelikre kidolgozni a tételeket... Mert nagyon hamar el fog telni ez a kevés idő, ami még a következő félév végéig van. :)
Ma kezdődött így hát a suli és az első órám nem nyűgözött le teljesen, elég sokat írtunk is, de szerintem ha előrébb ülünk akkor több dolgot fogunk hallani, mint ma középtájról megpróbáltunk szájról olvasni, de hát nem jött össze. Amúgy tetszik az óra, mert érdekel nagyon a marketing, a reklám és minden ezzel kapcsolatos dolog. Aztán ma volt még egy angol óránk. Jöttek új emberek másik csoportból, szóval még picit ismerkedtünk, de jövő héten már belevágunk a modulo-ra való felkészülésbe.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, kicsit már várom.

Aztán picit belegondolva a jövőbe, remélem egy most folyó történet jól végződik, de még nem szeretnék elkiabálni semmit. És már várom a karácsonyt is nagyon, pedig ilyet nem szoktam október közepén mondani, de már érzem a feeling-jét. :)

Ti várjátok már az ünnepeket? Mikor szoktatok elkezdeni vásárolni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése