2011. október 1., szombat

Fall/winter

Azt hiszem nemsokára jön az ősz, aztán elég gyorsan itt lesz a tél is. Ezért -és, mert a jövő hétvégén (október 7-9.) Glamour-napok lesznek- összeállítottam egy kívánságlistát. Leginkább felsőkre lenne szükségem most, harisnyára (egy bizonyosra, ami gyönyörű szép mogyoró színű) és leggingsre. Hogy ebből most Glamour-napokon mi valósul meg az még nem eldöntött, bár a harisnya biztosan jön velem haza! Aztán pont a hétvége után lassan megjön az ösztöndíj is, és akkor fogok olyan helyen vásárolni, ahol nincs kupon (pl. H&M, Pull & Bear, Zara).


Pimkie <3


Zara


ugyanolyan póló, Zara


V-nyakú zsebes rózsaszín felső, Zara


Ez pedig személyes kedvenc <3


Mango leggings
Amiről nincs képem az a harisnya, és egy-két leggings, de nővérem is jön majd velem és segít dönteni. :) Remélem sikeres nap(ok) lesz(nek).

Ti mentek vásárolni a jövő hétvégén? Glamour-napok? Melyik üzletekbe fogtok mindenképp betérni?
- képek: pimkie, zara, mango -

4 megjegyzés:

 1. Még szép, hogy megy veled a nővéred! Nélkülem nem nagyon szoktál vásárolgatni :D

  VálaszTörlés
 2. nem jellemző, de néha előfordult :) azért most nagyon szükségem lesz rád! és remélem te is tudsz vmi nagyon szépségeset venni!! :);)

  VálaszTörlés
 3. elfogadnám az összes szettet! indulok én is vásárolni, habár nincs Glaumor a birtokomban :( a zarában a poló mindenképpen fel lesz kutatva, megtetszett! nektek jó vásárlást és remélem több mindent találsz majd!!

  VálaszTörlés
 4. köszi! hát Zarában néztem arénában ezeket a pólókat, de sajna nem akadtam rájuk, még nézem erre-arra :) remélem találok. neked is jó vásárlást! :)

  VálaszTörlés