2011. október 15., szombat

Ice ice baby :)

Már régebben megtetszettek az Ice Watch órái, és most, hogy a héten megjött az ösztöndíjam, aktuálissá vált, hogy esetleg vegyek is egyet. Nagyon nagyon tetszenek nekem ezek az órák. Különösen a Classic Solid kollekció fehére és a Sili Forever kollekció fehér órája. A különbség abban rejlik, hogy a Classic Solid óra szíja műanyag és fémcsatos, míg a Sili Forever-ös szilikonszíjjal és másmilyen csattal rendelkezik, plusz ezen van egy kis másodperc mutató (bár lehet nem az) beépítve. És a szilikonos óra drágább is, pont emiatt.
Azért gondolkozok ezen az órán, mert a mostanit, a Too Late-es szilikonosomat a nap nem kicsit szívta ki, és ezért is szeretnék valami újat, mert így nem valami szép látvány. Plusz kitágult, mert nem állítható/kapcsolható, hanem belebújós. :P És ezek után az élmények/tapasztalatok után nem biztos, hogy szeretnék még egy szilikonos órát. Ezért jobban bejön a Classic Solid. :)
Mutatok képeket, hogy értsétek miről is beszélek.
Classic Solid:

 Sili Forever:


Nos, nagyon tetszik, a minap fel is próbáltam egyet a Westendben, és hát beleszerettem. Most erősen agyalok, hogy megéri-e a pénzét.  
Szerintetek sok érte a 14.990 ft?
- képek: google -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése