2011. október 23., vasárnap

Nosztalgia

Olyan vészesen közeledik a tél... és ez vegyes érzésekkel tölt el. Egyrészt utálok nagyon rétegesen öltözködni, inkább a nyarat preferálom. Másrészt szívesen ünnepelnék már otthon a meleg szobában, és idézném fel azokat a kellemes emlékeket, amik a télhez és karácsonyhoz kapcsolódnak, legyen az a múltban vagy a jelenben, vagy a jövőre vonatkozó reményeim. Nosztalgiázni igenis jó, persze csak egy bizonyos mértékben. Emlékezni szeretnék a kutyámra, akivel sajnos már nem tudok közös élményeket teremteni, akihez nagyon nagyon kötődtem. És akiről még anno apával és nővéremmel hóBörni-t csináltunk. Amolyan hóembert, csak Börnire faragtuk a kinézetét. De kár, hogy ezt a képet nem tudom most megmutatni, de ha otthon leszek és előveszem a Börnis fényképalbumomat, akkor majd csinálok róla képet. 
Imádtam őt, ő volt a legjobb barátom abban az időben.
Más vizekre evezve, én már nekiálltam készülni a télre lelkiekben is. Elővettem pár hete a téli csizmáimat/cipőimet... És nem tudom mennyien ismeritek a meskát, de ha már tervezitek a vásárlást is karácsonyra, akkor tudom ajánlani. Tutira egyedi tárgyat veszel, ami biztosan nem köszön szembe az utcán, és ehhez még nem is drága dolgokat lehet megtalálni. Imádom azt az oldalt. Leginkább ékszereket szoktam venni, de vettem már bögrét is. És akkor elérhetőség: http://meska.hu/. Remélem tudtam valami újat is mutatni még nektek!

Most télen pedig szeretnék kicsit színesebb lenni, ezért körömlakkban is keresek nem túl rikító/feltűnő színeket, de mégis inkább színes dolgokat. És kipróbáltam az új Catrice lakkomat, aminek a színe teljesen megegyezik az üvegben látott színnel, szóval így aki megvenné, az tudja, hogy körmön is olyan, mint üvegben. :) Imádat

2 megjegyzés:

  1. Remélem idén is találsz sok szépséget a Meskán ;) Én is vásárolok onnan Karácsonyra, szerintem! Tavaly is vásároltam. A téli kabátok, csizmák már nálam is előkerültek, plusz új csizmám is lett.. nagyon szép, szőrmés :) És a körömlakkod tényleg csuda jól néz ki!!!! Láttam a Fészen.

    A kutyusod pedig annyira ariiii :(( sajnálom szegénykét!!!

    VálaszTörlés