2012. március 25., vasárnap

Heti összefoglaló

A héten sikerült megtartanunk a prezentációt a csapattal, amiről már írtam, hogy nincs hozzá nagy kedvem, mert nem szeretek szerepelni. Na, mindegy, a lényeg, hogy jók voltunk és mindenki mondhatott vmit az előadásunkról, amiből tanulni is tudunk majd a későbbiekben. Ezt hasznosnak találtuk.
This week we managed to held the presentation I talked about in the previous post. I said I didn't feel like doing it... Well, we made it with the team, and we also got some assessment we can use in the future.

A héten sokminden volt, de ami még így említésre méltó az a tegnap, a Tezenis-ben melltartó promóciónk volt, ami azt jelenti hogy nagyon sokan voltak, és ugye ez is volt a cél. Mindenki dolgozott tegnap, és olyan jó érzés volt még így a távozásom előtt látni mindenkit, akivel amúgy keveset találkoztam. Idén nem volt akkora káosz, mint tavaly, viszonylag gyorsan sikerült feldolgozni a fülkét is. :)
A lot of things happened this week, but I wanted to talk about Tezenis. We had a bra promotion, which means there were a lot of people in there, and this was the idea. Everyone worked yesterday, which I appreciated, as I am leaving. This was the last time the team was together. This time there was no chaos like a year ago. :)

Ezenkívül vettem egy nagyon szép nadrágot, lazacszínű, nagyon nagyon tetszik, a Pull&Bear-ből.
And I bought a pair of jeans, can't say the colour, but really love it, Pull&Bear.
Tetszik nektek? Viselnétek? Do you like it? Would you wear?
- kép: pull & bear -

2 megjegyzés:

  1. Nekem ez a nadrág nagyon tetszik. Még sosem viseltem hasonló színű darabot, de ez megfogott. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még sosem volt színes farmerem! :) biztos lesz vele outfit fotó! :)

      Törlés