2012. április 25., szerda

I heart: summer

Alig várom, hogy napozni lehessen, sütkérezni a napsütésben, vízben ázni, fagyizni és mindenféle programokat csinálni a nyárra.
I am really looking forward to go outside and get some tan, swim in water, eat ice cream and programmes like that.

Lételemem a napsütés, bár olykor én is azt mondom, hogy ez már sok, hiszen nem kéne 40 fokoknak lennie... én bőven megelégszem a 25-32 fokokkal.
I am a person who loves sunshine, altough I say that a 40 degrees centigrade is a bit much for this place... a 25-32 would be acceptable for me.
Na de a nyarat most azért is várom már nagyon, mert szeretnék sokat pihenni, amit jelenleg nem tudok, mert folyamatban van mindenféle sulis dolog is, és egészen júliusig elhúzódik majd minden vizsgám is. De remélem, hogy amint végzek a normál vizsgaidőszakkal, úgy tudok pihenni és napozgatni is, mert nem sok esélyem lesz barnaságra szert tenni, ha nem tudok kicsit valahol kifeküdni az udvarra, nyugiban. :) Szoliról pedig szó sem lehet!
I am waiting for summer not only because I love it, but it means relaxing for me right now. I could use much of that. But I hope I finish my exam period well and I can go get a tan. :) And I hate fake tan!


Balaton
És még pár okot felsorolok, hogy miért várom még a nyarat. Május végén, de inkább június elején megindul az eperszezon, amit nagyon várok, mert az eper a kedvenc gyümölcsöm! És mert saját termést akarok enni, ami ugye mondanom sem kell, mindig finomabb. :) 
Some other reasons why I wait for this summer. At the end of May, but rather in June strawberry starts to grow and it's my favourite fruit! I wanna taste our very own strawberries! :)És még amit imádok, hogy nyáron annyi könyvet ki tudok olvasni, amennyit csak szeretnék!
And one more thing: I can read as many books as I can/want!

Nektek melyik a kedvenc évszakotok és miért? :)
Which is your favourite season and why? :)
- képek: weheartit -

2 megjegyzés:

  1. én is imádom a nyarat :) az álalad felsoroltakért is :))) és a nyaralást is már nagyon várom. A hétvégén kicsit igazi nyári időnek örülhettünk, tök jó volt. Sajnos most visszajött az eső ... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. itt pesten csak borult, ma nem esett. hova mentek nyaralni?

      Törlés