2012. május 8., kedd

Sea green

Tegnap találkoztunk barátnőmmel, újra Pesten van és jövő héten bulizni és shoppingolni is megyünk. Akkorra már végzek a vizsgákkal is, persze csak egy kb. egy hónapnyi időre, de már az is valami, egy kis lazítás belefér. Bulizni már régen voltam és sajnos az nem úgy alakult, ahogy terveztem, de bízom benne, hogy most más lesz. :)
Yesterday I met my friend, she is in Budapest again and we are going partying next week. I will be finishing my exams by the time for a little while (for a month) and I think I deserve a little break. I haven't recently been to a party and the one I was last time didn't work out as I imagined so I hope this will be different. :)

És hát ha már Westendben voltunk, így benéztünk egy-két boltba és megtetszett egy nagyon szép felső, teljesen basic, de szabásában kicsit plusz! Imádom! A színe pedig nagy szerelem! :) Na és ha már felső, akkor vettem hozzá egy nyakláncot is, ami szintén nagyon tetszik! Képet most csak tükörből tudtam, de ha minden igaz, holnapra ígért tesóm egy fotózást. Holnap még az új frizurámat is be tudom majd mutatni, hiszen reggel megyek fodrászhoz!
Since we were in Westend, we went to some shops and I got to like this tee, it's totally a basic one! I just love it! The colour is totally loveable! :) And I also bought a necklace which goes very well with it. I could only make mirror pictures, but my sis promised me to take some photos of me tomorrow. I will be able to show you my new hair cut, cause I'm going to have it done in the morning. :)
A képet megfordítottam a kedvetekért, szóval ha szembe jönnétek velem az utcán így látnátok (persze fényképező nélkül)
I mirrored the pic, so if you meet me on the street you see this (without the camera)
És egy kis előzetes a következő posztból: egy olyan témával készülök, ami nem annyira szól rólam, viszont biztos, hogy sokakat érdekel/érint a téma, így vagy úgy. És majd személyes véleményemet is kifejtem persze, szóval egy kicsit tabu téma lesz, de úgy érzem megéri majd olvasni. Még nem fogtam bele a megírásába, de most, hogy vizsgaidőszak van, biztosan sort kerítek rá a héten. :)
And I'd like to tell you a bit about my next post: I wanna write about a topic that is not so much in connection with me, but I think this topic concerns a lot of people in a way or another. I will definitely write my opinion on the topic! I think it will be worth reading. You can expect the post this week. :)

Ha van tipped, hogy miről írjak, vagy érdekel egy téma és szívesen olvasnád a véleményem, nyugodtan írj, szívesen megosztom a gondolataimat! :)
If you have any suggestions for me, to write about a topic, just tell me I am glad to share my thoughts with you! :)

3 megjegyzés:

  1. Esetenként fényképezőgéppel :)Jó felső, és szép lánc. És igen, lesz holnap fotózás :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a felső :) és milyen lesz az új frizura? vágás?

    VálaszTörlés
  3. elvileg csak vágunk, de sokat nem akarok veszteni, max egy kis fazont beleveszünk, még nem tudom pontosan, bízom a fodrászomban :)

    VálaszTörlés