2012. június 3., vasárnap

ABCD tag

Sziasztok!
Ma csak egy tag-re van időm, amit Vikinél találtam (itt). Ahogy ő is írta, ez egy angol abc-s tag lesz. Remélem tetszik majd!
Hey guys!
Today I have a tag to post, from Viki's blog. This abc is based on the English abc. Hope you like it and have fun reading!
A-Age/Kor: Pont májusban ünnepeltem a 21-et./ I celebrated 21 in May.

B-Best Friend/Legjobb barát: Nehéz kérdés, de ha csak egy személyt neveznék meg az nem lenne igaz, két legjobb barátom: Dóri, és Ági./ If I only said one, it wouldn't be true, but my two best friends are: Dóri and Ági.
C-Chore, you hate/Házimunka, amit utálsz: Nem utálom, de nem is szeretem a takarítást. De azért még megszoktam csinálni két hetente./ I don't hate it, but I don't like it very much: cleaning. But I do it every second week.

D-Dreamhouse/Álomház: Gondolkodtam már többször is rajta, hogy inkább kertes ház kutyával, vagy egy kis garzonlakás tetszene-e jobban. De mivel városinak tartom magam (akkor is, ha amúgy vidéken faluban lakok, de ugye városban éltem mindig, suli, stb.), így inkább a modern lakáska mellett döntenék. De az emberek változnak, úgyhogy még semmi sincs kizárva./ I thought about it wheter I'd choose a house with garden or a flat in the city would be better. But as I consider myself a city girl (even if I live in the countryside, but my school was in the city and I was born in a city) I would choose a nice flat. But people change, so nothing's impossible.

E-Essential start of your day/Reggelente nélkülözhetetlen: Húha. Hát sokmindent tudok nélkülözni reggelente, de mostanában kezdek rászokni a reggeli müzlire, újfent, mert egészséges, és ezzel nem szeretnék kísérletezni./ Well. I can skip a lot of things in the moring, but recently I started to begin the day with eating corn flakes, cause it's healthy and I don't want to play with that.

F-Favourite colour/Kedvenc szín: Amikor kicsi voltam a rózsaszínt és a lilát szerettem a legjobban. Aztán amikor jött egy másik korszakom, akkor leginkább rock zenét hallgattam és a fekete cuccokat preferáltam. Végül most ott tartok, hogy kezdek felnőni, és rájönni, hogy most megint a rózsaszín hódít. Igazából nincs kedvencem ezen kívül, és ezt sem viszem túlzásba. Körömlakkokban és ruhákban is egyre többször választok nőcis, visszafogottabb darabokat./ When I was little I loved pink and purple the most. But then came a time when I started to listen to rock music and preferred black things instead. Now I realize, that I started to grow up, and it's time for pink again. I don't have a favourite apart from that and I don't have so many pink things either. I realized that I have more of a grown up  wardrobe now, with moderate colours in nail polishes and clothes too.

G-Gold or silver/arany vagy ezüst: Nos, a fülemben csak aranyat tudok hordani, de máshol ezüstöt is. De inkább arany./ I can only wear gold in my ears, but I can wear silver, too everywhere else. But I prefer gold.

H-Height/Magasság: 160 cm

I-Instruments I play/Hangszerek, amin játszom: nincs ilyen./ I don't play any instruments.

J-Job title/Munkahely: Most épp nem dolgozok, de voltam már részmunkaidős eladó, team host is, több nyáron keresztül. Ha végzek a záróvizsgáimmal, szeretnék munkát keresni, mert szeretném fejleszteni a francia tudásomat./ I don't have a job now, but I've been working as a part-time shop assistant, and a team host for more summers, too. When I finish with my exams this summer, I wanna have a job cause I have plans with my French.

K-Kids/Gyerekek: Egyelőre nincs, de szeretnék kettőt./ I don't have kids now, but I want two.

L-Life is incomplete with/Az élet nem teljes enélkül: Barátok, család, szerelem./ Friends, family, love.

M-Music that you alway listen to/Kedvenc zene (ez elég szabad fordítás volt): Nincs kedvencem, mindent meg szoktam hallgatni. Ha bulizni megyek általában ráhangolódásképp inkább discot, dance-t hallgatok, meg az éppen aktuális populáris számokat is. Már meséltem, hogy volt egy rock zenés korszakom, abból csak 1-2 dolog maradt. Nickelback, Hinder, 30 Seconds To Mars, Papa Roach, Maroon 5./I don't have a favourite, I listen to everything. If I go to a party, I listen to disco and dance before, also a few popular, recent songs. I told you, I had a time when I only listened to rock music, I still like it, but I like other genres, too. My favs: Nickelback, Hinder, 30 Seconds To Mars, Papa Roach, Maroon 5.

N-Nickname/Becenév: Nem szeretem a beceneveket, nincs is./ I don't like nicknames, and I don't have.

O-Overnight hospital stays/kórházi ottalvás: Nem volt dolgom kórházakkal, mindössze 1-2szer látogatóban voltam. Nem is tervezem, hogy menjek, mivel nem bírnám az ottani kaját sem. Meg hát az ápolók eléggé érdekesek.../ I haven't been in any, only 1-2 visits. I don't plan to go either, and I wouldn't like the hospital food... and nurses are strange...

P-Phobias or fears/Fóbiák és félelmek: Utálom a pókokat, ha meglátok egyet nem sikítok, de azért nem is vagyok totál nyugodt. És a rovarokat sem szeretem. Meg a hernyókat sem, akkor sem ha szép lepke lesz belőlük./ I hate spiders, and if I see one I don't exactly scream, but I am not really calm around them. I hate insects, too. And caterpillars, not even if they become nice butterflies.

Q-Quote form a movie/Idézet egy filmből: Húha. 
- "I've convinced myself that it's okay to give up."
- "If we were meant to be together, we would be."
R-Reason to smile/Ok a mosolyra: Egy jó futás, egy jó könyv, film. Kedves szavak azoktól, akik számítanak./ well... a good running, a good book or movie. Nice words from those who count.

S-Siblings/Testvérek: Van egy nővérem./ Have one sister.

T-Time you wake up/Mikor kelsz: Nyáron igen változó, és suliidőben is eléggé, mert, ha munka van, de suli csak délután, akkor attól függ. Volt már amikor nagyon korán keltem, de mostanában 10 előtt nem nagyon lehet ébren találni./ It's very changable in the summer and in school time too, cause when I have to go to work I may wake up early. There were times I had to wake very early, but nowadays it's not before 10 you can find me waken.

U-Underwear/Alsónemű: Akinek tudnia kell milyet viselek, azok már úgyis tudják, mit szeretek, akinek meg semmi köze hozzá, az ne akarja tudni, mert ez csak pár emberre tartozik./ Nice try. Who has to know what I like, does already know, and who doesn't then that person shouldn't try to get this out of me, it only concerns a few people.

V-Very important date this year/Nagyon fontos időpont ebben az évben: Van egy pár, a blog szülinapja júliusban lesz, aztán nemsokára lezárul egy fejezet az életemben, végzek a sulival.../ There are a few, the blog's anniversary will be in July, and a phase will end in my life, I finish school...

X-X-ray you've had/Röntgen: Egyszer voltam röntgenen, amikor gimiben azt hittem eltörtem az ujjam kosarazás közben. De aztán csak szalagszakadás volt./ Once I was on an x-ray, when I thought I had my finger broken in high school during playing basketball. But it turned out to be "just" a split of ligament.

Y-Yummy food, you made/Finom étel, amit te készítettél: Nem fényezem magam, de szeretek sütni-főzni, ha van időm és kedvem. Sok dolgot készítettem már, de a kedvencem a pitém. :)/ I've made a few things, and I like cooking-baking, when I have the time and feeling. My fav is my pie. :)

Z-Zoo animal/Állatkerti állat: Zsiráf, jegesmaci. De a legnagyobb kedvenc állatom nem az állatkertben van! Imádom a kutyákat! :)/ Giraffe, polar bear. My biggest fav is not in zoos! I love cute dogs! :)

Mit gondoltok a tag-ről? Ha kitöltitek kommentben hagyjátok itt a linket, mert szívesen olvasnám!
What do you think about this tag? If you fill it in, leave a comment with the link so that I can check your answers,too!
- képek: weheartit, saját -

2 megjegyzés:

 1. Szió!

  Most találtam Rád, és tök jó, hogy pont egy TAG-nél, ahol egy csomó infó volt Rólad. :D Szimpi a blogod, megyek is és körülnézek... :))) De azért durva, hogy 1 éve blogolsz és még nem láttalak :(( De most bepótolom! További jó blogolást! :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia Zsanci!
   örülök, hogy rámtaláltál. :)

   Törlés