2012. július 16., hétfő

Mini haul

Sziasztok!
A mai bejegyzésben szeretném nektek megmutatni az új szerzeményeimet, illetve picit mesélek is a nyári terveimről.
Még a múlt héten nézelődtem sokat a neten, és megakadt a szemem két szép Catrice lakkon. Ma bementem Rossmann-ba (Árkád Bp.) és még nagyon sok Catrice kifutó termék volt akciósan! Ezek közül mindegyik 599 ft most, úgyhogy aki a kifutó termékek közül szeretne valamiből bespájzolni, az minél előbb tegye meg! :)
Választásom a 860-as Browno Mars, és a 830-as Salmon & Garfunkel fantázianevű lakkokra esett. Már régebben szemezgettem a Browno Mars-al, de valahogy most jutottam el csak odáig, hogy megveszem. Főleg, hogy kifutó szín, és mindenképpen ki akartam próbálni.
Today I'd like to have a haul post for you, and I'd like to tell a few things about my summer plans.
Last week I surfed on the internet, and two beautiful Catrice nail polishes caught my eye. So today I went to Árkád Bp. - Rossmann and a lot of "leaving soon" products were at a nice price, for 599 HUF/each. So if you plan on buying any, I suggest you do it sooner, than later. :)
I was into 860 Browno Mars for a while now, and I recently got to like 830 Salmon & Garfunkel. So I bought these two.

Képek:
Pics:
Nagyobb képekért katt! :)
For bigger pictures click on pics! :)
A legutóbb bemutatott Barry M Croc Nail Effects lakkhoz visszatérve fedőlakkot igényel, amit még nem találtam sajnos, úgyhogy, ha vannak bevált, jó minőségű fedőlakkjaitok, akkor szívesen veszem a tippeket, hogy milyet válasszak!
Recently I've written about Barry M's Croc Nail Effects polish, and I now know that it needs a top coat, which I have been searching for, so if there's any you like, please share it with me, so I could choose easily. :)

Júliusban szeretnék elmenni egy Mystery Gang koncertre, 23-án, jövő hétfőn lesz a ZP-ben!! A legutóbbi ZP-s koncertjük is nagyon jól sikerült, most is valami hasonlót várok. :)
In July I'd like to go to a Mystery Gang (rockabilly) concert, on the 23rd they will play at Zöld Pardon (Budapest)!! The last ZP concert was fantastic, and I am expecting something like that now. :)

Egyéb terveim nincsenek különösebben, szeretnék majd munkát keresni, suli mellé is jól jönne némi kiegészítés, és nyáron is tudnám értékelni. :)
I don't have any other specific plan, I'd like to find a job, which I can do next to school, too. :)

Mik a nyári terveitek? Mentek fesztiválozni? 
Vesztek valamit a Catrice kifutó termékei közül?
What are your summer plans? Do you go to any festivals? 
Will you buy anything from the leaving soon Catrcie products?
- képek: weheartit, saját -

1 megjegyzés: