2012. július 26., csütörtök

Recently

Sziasztok!
Mint már említettem, mostanában nem vagyok olyan aktív, de ellensúlyozásképp bekészítek néhány posztot, amit akkorra időzítek majd, amikor pár napig nem leszek gépnél. :)
Hi girls, and guys!
As I have already said, I am not very active nowadays, but I will have some posts posted when I am not online. :)

Nemrég rendeltem pár dolgot Avon-ból, amiket még nem mutattam meg, mert csak a hétvégén sikerült hozzájutnom. A legutóbbi, 10-es katalógusból is rendeltem, mégpedig egy Herve Leger parfümöt. :) Ez a héten kerül majd birtokomba.
Recently I ordered a few products from Avon which I haven't shown you yet, cause I only got it last weekend. I also ordered a Herve Leger parfume from the last catalogue. :)

A héten nekiállok kipróbálni ezt a lakkot. Sok jót olvastam róla, úgyhogy remélem nekem is be fog válni. :)
I am about to start trying this product, as I have seen so many good critics about it, hope it will work for me, too. :)
Hétvégén megérkezett egy DIY ötletem alapján készült felsőm, egy csipkés csoda és anya egy régi bőrtáskáját is megkaptam. Vintage darab, és igazi bőr illata van, ahova csak megyek jön az illat is utána :D
I also got my t-shirt made on one of my DIY ideas, a lace top, and I got one of my mom's old leather bags. It's vintage, and have a very nice leather smell, everywhere I go, it comes with me. :D


Szeretitek a vintage darabokat?
Do you like vintage things?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése