2012. augusztus 29., szerda

Update

Mostanában kicsit több lett a divattal foglalkozó bejegyzés, de ez nem lesz mindig így! Most, hogy jön az ősz, előjött ez a téma, jobban, mint máskor. Viszont magamról elég keveset osztottam meg, ami nem feltétlenül baj, de most kicsit update-ellek titeket.

Nowadays, there were more posts about fashion, but I son't want to go into fashion blogging, so much, so there will be less fashion related stuff. Now, as autumn comes, fashion became a more central topic then in other times. I haven't posted about myself so much, which is not a very big deal, but I'd like to give you some update.A "nyaram" elég gyorsan eltelt, mivel nagyrészt tanultam és vizsgáztam, illetve készültem. Júliustól lehet azt mondani, hogy nyaraltam, de igazából csak igyekeztem kipihenni az azt megelőző 2 hónapot. Kemény időszak volt, de attól tartok, ami most jön, az durvább lesz.

My summer was a short one, as I had to study for my final exams. I had time for myself from July and I tried to relay as much as possible. The previous time was a hard one, but think the time ahead of me is gonna be harder.


Mostanában beszereztem 1-2 dolgot, amiket eddig nem mutattam meg, úgyhogy azt hiszem itt az ideje.

Recently I got some stuff I haven't shown you yet, so now it's time for me to do so.

Bőrszíjjal összefont karkötő
My new bracelets
Max Factor lakkok: 185 Ruby Fruit, 55 Angel Nails
Max Factor nail polishes: 185 Ruby Fruit, 55 Angel Nails

Fogok majd hozni a lakkokról véleményt és képeket, hogy milyenek. Sokat véleményezek mostanában krémmánián is, és mindig megnézem az értékeléseket, főleg, ha valamit tervezek vásárolni. Így talán kevesebb negatív tapasztalatom lesz a megvásárolt termékekkel. Ha még nem ismeritek az oldalt, szívből tudom ajánlani, hogy látogassatok el rá!
Polyvore-ra is regisztráltam, aminek kapcsán minden hétfőn igyekszem "outfit inspiration" bejegyzésekkel jönni. Mi a véleményetek erről az újításról?

I will bring my opinion on these polishes with pictures. I write my opinions on a lot of products, on Krémmánia (a hungarian site collecting lots of brands and their products). I always read other's comments, too, so that I can see whether others have good impressions.

I also registered to Polyvore, so I am going to bring outfit inspiration posts every Monday! What do you think about this new thing on my blog?

A suli nemsokára kezdődik, ami ki is jelöli az egyetlen lehetséges utat: egyenesen előre (olykor megbotolva ugyan, de nem feladva)! Nekilátok a franciának is újból, bár azt remélem, hogy a felvett kurzus nem a legelejétől kezdi, mert ahhoz már van egy bizonyos szintű tudásom, és nem szeretnék unott arccal ülni heti 2*1,5 órát egy teremben, kora reggel...


School starts in a few days, and the only way for me to go is: straight ahead! Not giving up. I continue learning French, and hope I will be able to concentrate fully. :)


Közben készül néhány olyan bejegyzés is, amelyek ütemezve fognak megjelenni a blogon, mégpedig azért, mert szeretnék rendszeresen jönni friss bejegyzésekkel, akkor is, amikor éppen nem vagyok gépközelben, vagy nem érek rá írni. Továbbá fontos megemlítenem, hogy az oldalon nem csak személyes jellegű bejegyzések lesznek elérhetőek, bár gondolom ezt észrevettétek. Szeretnék mindenről írni, ami foglalkoztat, illetve titeket foglalkoztathat. Amennyiben van bármilyen kérésetek, hogy miről olvasnátok szívesen, írjatok e-mailt, szívesen veszem az ötleteket, kívánságokat!

I will also have posts when I haven't got so much time, cause I will write a few when I have. I have to say, that from now on, the blog won't have so much personal posts. I wanna write about a lot of things that I think are worth talking about. If you have anything, that you'd like to read about, you can contact me via e-mail!
- képek: weheartit, saját -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése