2012. szeptember 12., szerda

Autumn

Őszi hangulatú bejegyzést hoztam mára, mert végre kezd kicsit ősziesebb idő lenni. Minden pozitív és negatív tulajdonságával együtt megérkezett az ősz. Már nem lehet pulcsi nélkül elmenni otthonról reggel a suliba/munkába, de hazafelé már meleg van, és ismét a süt a nap... még pár napig, aztán újabb lehűlés jön.

I have an autumn post for you, today, cause the weather starts to get autumn-like with all of its positive and negative characteristic. We can't go out without a cardigan early in the morning, but the temperature is pretty nice in the afternoon...
Őszintén szólva már vártam egy kicsit ezt az időt. Azt kevésbé, hogy lehessen megint suliba menni, mert igen rövid nyaram volt. Viszont nincs választásom, így hát máris itt a suli.
Most pedig nézzétek meg a hangulatcsináló képeimet:

To be honest, I waited for this weather a bit. Although I didn't wanted for school to start... But I guess I don't have so much of a choice.

But now it's time for the nice autumn pictures I have for you, to get you in the mood:Imádom, hogy ilyenkor a szivárvány színeibe öltöznek a fák. :)
I love when leaves change in the colours of rainbow. :)
Ti mit szerettek az őszben?
What do you like in autumn?
- képek: weheartit -

1 megjegyzés: