2012. szeptember 19., szerda

My favourite quotes

Azt hiszem, mindenkinek vannak ún. kedvenc idézetei. Nekem is akad pár, amiket most meg is osztanék veletek. Legtöbbjük angolul van, de majd igyekszem helyesen magyarra fordítani! :)
A sorrend nem mérvadó!

I think everybody has favourite quotes. Now, I am about to share some of mine with you. Most of them are English, so I am translating them to Hungarian, next to the English language version.

The order is not significant!

1. "Courage is the discovery that you may not win, and trying when you know you can lose." - A bátorság annyit tesz, hogy tudod, lehet nem nyersz, és mégis megpróbálod, amikor tudod, hogy veszthetsz.

2. "Sometimes you put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to break them down." - Néha nem azért építünk falakat magunk köré, hogy másokat kizárjunk, hanem, hogy kiderüljön, ki törődik eléggé, hogy lebontsa.
3. "Knowing others is intelligence, knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength, mastering yourself is true power." - Másokat ismerni intellgiencia, magadat ismerni valódi bölcsesség. Másokat irányítani erősség, önmagadat irányítani igazi erő.

4. "We can try to avoid making choices by doing nothing, but even  that is a decision." - Megpróbálhatjuk elkerülni a döntéseket azáltal, hogy nem teszünk semmit, de már az is egy döntés.
5. "Memory is a way of holding onto the things you love, the things you are, the things you never want to lose." - Az emlék egy mód, hogy a dolgokat, amiket szeretünk, amik vagyunk, amiket nem akarunk elveszíteni magunkhoz láncoljuk.
- képek: weheartit -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése