2012. december 24., hétfő

(Special) outfit inspiration #16

Ma egy kicsit különlegesebb outfit inspirációs bejegyzéssel érkeztem, hiszen ma este lesz karácsony (legalábbis mi mindig 24-én ajándékozunk, és másnap megyünk nagyszülőkhöz). Szóval azért különleges, mert egy kis inspirációt szeretnék adni nektek ahhoz, hogy mit viseljetek este! Méghozzá több ötlettel is készültem! :)
I have a special outfit post for you today, as it is Christmas tonight! It is also special, because I'd like to give you some inspiration on what to wear for tonight. I have more than one outfit for you today, so I hope you will like them! :)

Elsőnek hoztam egy csinosabb ötletelést, méghozzá egy szoknyás, és két farmeres verzióban! A manikűrt nem csak az első, de összes szetthez merem ajánlani, szerintem gyönyörű és visszafogott egyszerre! Az első szettben szereplő felső és szoknya is H&M, a második és harmadik szett farmereit pedig megtaláljátok a Mango-ban!
The first set consists of three different outfits, one with a skirt, and two with jeans. I think these are very pretty sets. I can only recommend the manicure, as it is not only very nice, but also very natural! The skirt and top from the first set are from H&M, and both the second and third set's jeans are from Mango!
Nézzük a következő outfit ötletelésemet:
Nekem ez az inspirációs szett tetszik a legjobban. Nagyon elegáns, csinos, és mégsem lehet azt mondani, hogy ez egy ilyen alkalomra már túl sok lenne. Akár céges bulikra is nyugodtan fel lehet venni ezen szettek egyikét! Az első ruha Pull&Bear, a második H&m, a harmadikat pedig már láthattátok a blogon, ő Mango-s. A fülbevaló szintén elérhető, méghozzá a Stradivarius-ból.
Let's see what I got for the second part:
To be honest, I like this set the most! It's very elegant, pretty and still, you can't say that it would be too much for an occassion like this. You can also wear this for office christmas parties! The first dress is Pull&Bear, the second one is H&M, and the third, you could have seen it earlier on the blog, is from Mango. You can also find the earrings in Stradivarius.
A harmadik, és egyben utolsó ötlethalmazomra olyan szettek kerültek, amik inkább lazább, sportosabb szerelések. Aki jobban kedveli a farmeres megoldásokat, ahhoz ezek közül valamelyik szett közelebb fog állni. Egy basic felső, néhány feltűnőbb ékszer, és már kész is vagyunk! Ezek a szettek tökéletesek otthoni, vagy családi ünneplésekhez. :) A második és harmadik farmer a Mangoban elérhető, illetve a nyaklánc Tally Weijl.
And finally, the third set includes outfits that are rather sporty. Those who like wearing jeans, will definitely find one of these outfits more to their taste. It takes a basic top with some conspicuous jewelry, and you're done! You can wear these for having christmas at home with the family. :) The second and third jeans are from Mango, and you can buy the necklace in Tally Weijl.
Remélem tetszett nektek az ötlethalmazom, így karácsony estére. 
I hope you liked my ideas for christmas night.

LOVE or HATE?

Minden kedves olvasómnak nagyon boldog karácsonyt kívánok! Pihenjetek sokat! :)
I wish all of you a very merry christmas! Have fun and relax a lot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése