2012. december 22., szombat

Téli-karácsonyi tag

Ma egy karácsonyi témájú tag-gel készültem. Tavaly télen is készült egy ilyen bejegyzés, de mivel ezek a kérdések újak voltak, így úgy döntöttem, hogy kitöltöm.

1. Mi a kedvenc téli körömlakkod?
Nem szeretem ezt a bekategorizálást kifejezetten. De a legtöbbet használt lakkjaim ilyenkor: Max Factor - Cappuccino, Angel Nails, és Ruby Fruit, Color Club - Wild at Heart, Barry M - Pink Flamingo, és Navy, illetve Croc Effects és Catrice - Am I Blue or Green.

2. Mi a kedvenc téli szájra való terméked?
Nincs kifejezetten télen használatos ajakbalzsamom. Jelengleg az Avontól használom a shea vajas és mandulaolajos ajakápolót, amiről nemrégiben írtam is.

3. Milyen ruhadarabokat viselsz a leggyakrabban télen?
Kötött pulcsi, minden mennyiségben! És basic hosszú ujjú felsőket.


4. Mi a kedvenc téli kiegészítőd?
Télen nem hordok sok kiegészítőt, csak az órámat szoktam a mindennapokon viselni.

5. Mi a kedvenc téli illatod?
Hugo Boss: Sunset. Nem egy kifejezetten téli illat, de ilyenkor sokszor ezt fújom magamra. Van egy kis nyárias érzésem, ha ez van rajtam. :)

6. Mi a kedvenc téli italod?
Forró csoki és forró tea! Nem vagyok forralt boros típus, még az illatát sem szeretem.


7. Mi az örök kedvenc karácsonyi filmed?
Őszintén szólva nem igazán van ilyen nagy-nagy-nagy kedvencem, ami karácsonyi film. A Nightmare before christmas-t szeretem, de nem all-time favourite. Az igazából szerelem meg néha már túl sok nekem. Lehet idén ki is hagyom.

8. Mi a kedvenc karácsonyi számod?
Mindenképpen Michael Bublétól valami, mondjuk legyen az "It's beginning to look a lot like Christmas".  

9. Mi a kedvenc téli ételed/nyalánkságod?
Süti is ér, ugye? Linzer, de nem az, amit a boltban lehet venni, hanem inkább ez a verzió: az igazi home-made. :)

10. Mi a kedvenc karácsonyi dekorációd idén?
Még nem díszítettünk semmit, mert az albiban nem fér el semmi dekoráció és/vagy fa, így csak otthon élvezhetem a karácsony hangulatát. Tavaly vele bővült a fadíszeink sora:

11. Mi áll a karácsonyi kívánságlistád élén?
Nincs nr. 1 vagy nr. 2 ajándék. Én minden ajándékomnak nagyon tudok örülni! :) A legnagyobb örömöt az olyan apróságok tudják kiváltani, amikről esetleg nem is gondoltam volna, hogy megkapom ajándékba.

12. Mit tervezel idén karácsonyra?
Nem tervezek túl nagy dolgokat. Hazamegyek, együtt lesz a család, és nagyokat eszünk-iszunk. És persze megajándékozzuk egymást. Aztán tanulhatok a vizsgámra.

+1. Mi az a családi hagyomány, ami szerintetek eltér a szokásostól?
Nem igazán tudom mire gondoljak ez alatt. Szerintem a szokások házról-házra eltérőek lehetnek, és nekem ugye a sajátom a megszokott és minta. Ezért aztán nem tudom mi lehet az, amit mások máshogy csinálnak. Mi 24-én szoktunk fát díszíteni, tesómmal, aztán korai vacsora van, ajándékozás. Másnap pedig elmegyünk mamámékhoz és együtt van a szűkebb család: mama, papa, unokatesómék, és mi.

Ha tetszett Nektek a tag, töltsétek ki! :) Kíváncsian várom a Ti válaszaitokat is!
- képek: weheartit, google és saját -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése