2013. február 1., péntek

Könyvajánló #3: L.A. Candy

Lauren Conrad neve ismerős lehet néhányotoknak, főként az Mtv-n látott The Hills című valóságshowból. Illetve, akik már olvassák a blogot egy ideje, biztosan találkoztak a nevével itt-ott, hiszen egy ideje könyveket ír. Én nagyon szeretem a stílusát, nemcsak az öltözködés terén, de szerintem a könyvei is szórakoztatóak. Ma az L.A. Candy sorozatot szeretném Nektek megmutatni, ami három könyvből áll.

1. Lauren Conrad: L.A. Candy
"Los Angeles: csupa zsír bulihely, jó pasik, dizájnerek... minden. A tizenkilenc éves Jane Roberts és legeslegjobb barátnője, Scarlett alig várja, hogy habzsolhassa az életet. Alig hisznek a szerencséjüknek, mikor egy tévéproducer azt akarja, hogy ők legyenek a "Szex és New York valóságshow-változatának" a sztárjai.
Saját show? Hát hogyne!
Jane nemsokára a televízió legmenőbb sztárja lesz, és lubickol a VIP bánásmódban az új haveri körével. De ezek a barátok szintén egy kis reflektorfényre pályáznak. Egy városban, ami tele van olyanokkal, akik az álmaikat kergetik, nem telik sok időbe, míg Jane rájön, hogy mindenki akar tőle valamit, és semmi sem az, aminek látszik." - olvashatjuk a hátsó borítón.
Csajos könyv, tele váratlan fordulatokkal.

2. Lauren Conrad: Édes kis hazugságok
"Jane Roberts egy hétköznapi lány volt, egészen addig, míg legjobb barátnőjével, Scarlett Harppal be nem került a nagy sikerű valóságshowba, az L.A. Candybe. Mikor Janeről pikáns fotók szivárognak ki a sajtóhoz, a lány a bulvárlapok botrányhősévé válik.
A show egy másik szereplőjéhez, Madison Parker-hez fordul, de vajon Madison valóban segít neki?
Scarlett-nek is megvan a maga botránya. Beleesik egy srácba, aki szigorúan tiltólistás - ám Hollywoodban semmi sem maradhat sokáig titokban."
Izgalmas, szórakoztató könyv. Ha könnyed olvasmányra vágysz, merem ajánlani, kikapcsol. Ezt a könyvet már angolul olvastam, bár a magyar kiadás is megjelent azóta.

3. Lauren Conrad: Sugar and Spice
Magyarul még ugyan nem jelent meg a könyv, de a hátsó borítón található angol szöveg fordítása kb. így hangzik:
"Jane Roberts tanult néhány leckét, mióta egyik legközelebbi barátja elárulta őt. A legfontosabb: tudd, kiben bízhatsz. És ez a lista Hollywoodban rövid.
Habár a sajtó szándéka, hogy címlap-háborút szítson közte és ex-barátnője/jelenlegi szereplőtársa, Madison Parker között, Jane át szeretné venni az irányítást az élete fölött. Azzal kezdi, hogy nem randizik, és megóvja magát az ezzel járó drámától. De amikor a régi, gimis szerelme, Caleb és Los Angelesi szerelme, Braden feltűnik - mindketten kedvesebben viselkedve vele, mint eddig bármikor - Jane dolga már nem is olyan könnyű.
Épp amikor minden szétcsúszni látszik, Jane tesz egy sokkoló felfedezést - egy olyat, amely örökre megváltoztatja mindenki fogalmát a 'valóságról'."
Izgalmas, szórakoztató könyvsorozatról van tehát szó, ami könnyed kikapcsolódást ígér. Nem mondom, hogy kiszámíthatatlan lenne a végkifejlet, de jó szurkolni olvasás közben, hogy vajon megtörténik-e ez vagy az. :)
Átlagban 300 oldalas könyvekről van amúgy szó, ezt pár nap alatt ki is lehet végezni.

Megvan Nektek ez a könyvsorozat? Tervezitek elolvasni?
- képek: google -

2 megjegyzés:

  1. most rendeltem meg ... de nagyon idegesitő h a 3-at nem forditjak le ..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de rossz! megnéztem a neten és tényleg nem fordították még le!! :/ nem tudom ennek mi az oka...

      Törlés