2013. március 16., szombat

TESZT: Alicia da Silva alapozó ecset

A héten mutattam már képet az újonnan vásárolt alapozó ecsetemről, ma pedig szeretném Nektek közelebbről is bemutatni.
Mivel, gondolom már többen hallottatok a Müller kuponos akcióiról, így gondoltam megírom a véleményem erről az ecsetről, hiszen most elképzelhető, hogy többen is szeretnétek tudni róla ezt-azt. Most nagyon megéri beruházni rá, hiszen eredeti áron 2.100 ft-ért vásárolható meg, míg a kupon felmutatásával 1.785 ft-ba kerül.
Lássuk, mit is kell tudni róla:
Az ecset ún. toray, azaz műszálas szőrből készül. Az ecset tehát szintetikus. Hipoallergén, ezért nem okozhat semmilyen gondot a használata. Lekerekített végű, laposabb ecset, aminek a szőre különböző hosszúságú a tetején, és alján. Tömören meg van töltve szőrrel, a szálak eddig nem hullottak. 
Használat közben:
Az ecset viszonylag sok anyagot vesz fel, de sokkal könnyebben, egyenletesebben eldolgozható vele a folyékony alapozóm. Szemkörnyéken elkél egy kisebb (korrektor) ecset is, de ennek hiányában az ujjaimmal dolgozom egyenletesre. A szőr nagyon pihe puha, nem karcol vagy csíkoz!
Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel az ecsettel, mert egy egyenletesebb eldolgozást tesz lehetővé, és kellemes a használata is, nagyon kézre áll. :) Még az ecsettisztítóimat várom, amit én a MUP-ból szerzek be, ezekről is fogok írni, amint megérkeznek és lesz időm kipróbálni őket. Ez a kérdéskör nagyon fontos, ha ecsetet tartunk, főleg, ha folyékony alapozót használunk.

Hogy tetszett a mai bejegyzés? Mit gondoltok az alapozó ecsetről? Használtok valamilyen márkát vagy jobban szeretitek kézzel felvinni az alapozót?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése