2013. március 13., szerda

TESZT: Névnapi kézkrémek

Ha láttátok a névnapozós bejegyzésemet, amiben megmutattam Nektek az ajándékaimat, akkor bizonyára tudjátok, hogy mely két kézkrémről lesz ma szó.

Kezdjük a Flormar-ral:
Ez a krém nemcsak kézre, de teljes test ápolására is alkalmas. Mivel én nem nagyon hiszek a 2in1, 3in1, stb. megnevezésekben, így megmondom őszintén, inkább kézre kezdtem el használni. Aztán kipróbáltam testápolóként is, és így is meggyőzött. A krém shea vajat, eper kivonatot, és glicerint tartalmaz, 150 ml-es kiszerelésben kapható. Nézzük, kategóriánként a véleményem:
ILLAT:
Kézkrémként kicsit erőteljesebb hatása van, míg testápolóként használva kevésbé intenzív illatú. Ez plusz pont, hiszen egy elég édeskés illatról van szó.

HASZNÁLAT/ÁLLAG:
Kevés mennyiség is elég belőle. Hidratáló hatása van, ami azért érdekes, mert nekem alapvetően száraz bőröm van, és egész életemben mindennap testápolóznom kell, hogy ne száradjon ki a bőröm. Eddig 2 terméket használtam mindennapi szinten, most viszont alkalmanként ezt is becsempészem majd a testápolási rutinomba. Hamar beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. A csomagolása nagyon tetszik, egyszerű, mégis mutatós. Kell ennél több?

És végül, de nem utolsó sorban lássuk az Isana kézkrémet! Erről a krémről csak néhány szót: kakaó és shea vajat tartalmaz, amelyekről tudjuk, hogy nagyon jó kis összetevők. Ezen kívül ásványi olajoktól mentes, szilikon és parabénmentes. A kézkrém limitált kiadás és 100 ml terméket tartalmaz.
ILLAT:
Kakóvajas és sheavajas kézkrém, amely erőteljesebb kakós illatot áraszt. Ez az első használatkor kicsit soknak érződött, majd néhány perc múlva csökkent a hatás, és egy kellemesebb, kevésbé intenzív illat vette át a helyet.

HASZNÁLAT/ÁLLAG:
Erre a krémre is nagyon igaz, hogy kevés mennyiség is elég belőle. Nem egy nagyon híg krém, inkább krémesebb, de nem is olyan, mint az Essences. Ez valahogy lazább. Hamar beszívódik, és ez sem hagy zsíros érzetet maga után. Kellemes illata sokáig érezhető, a krémmánián eddig csak maximális szavazatokat kapott. Aki szereti ezt az illatot és keres egy jó kézkrémet, annak ezt is szívből merem ajánlani, de arra figyeljetek, hogy ez egy limitált kiadás, így akinek nagy kedvencévé vált/válik, annak érdemes egyszerre többet is vásárolni.
A csomagolás nagyon egyszerű, jópofa. Az ilyesmi nálam mindig plusz pont! :)

Használjátok valamelyik krémet? Megvennétek?

2 megjegyzés: