2013. március 8., péntek

Things I like this week #6

Újra jelentkezem a kedvenc képeimmel, amiket mindig nagyon élvezek válogatni, és nézegetni! :) Most, hogy jön a tavasz (nagyon remélem, hogy már nem lesznek nagy hidegek, csak egyre több napsütés), egyre tavasziasabban, színeket keresve öltözök/lakkozok. :)

Nézzük, most milyen képeket válogattam össze Nektek!

1. SMINK:
Keira sminkje ezen a képen nagyon tetszik, semmi feltűnő, mégis jól kiemeli a szemeit. A frizurára pedig nem lehet egyetlen rossz szavunk sem, ez is nagyon tetszik! Neki valahogy minden olyan jól áll.

2. KÉP:
Paris! Nagyon tetszik, hogy a háttérben, a homályba veszik az Eiffel-torony, ad a képnek egy nagyon jó hangulatot. A virágcsokor meg egyértelmű, hogy milyen üzenetet hordoz.

3. HAJ:
Ma Leighton Meester haja fogott meg annyira, hogy őt válasszam a kedvenceim közé. Annyira laza, és élettel teli, olyan tavaszias, hogy kedvet kaptam én is egy kis újításhoz/tavasziasodáshoz. :)

4. TÁRGY:
Nagyon tetszik ez a mobiltokra applikált gyöngyös-csipkés díszítés! És ez a vibráló rózsaszín is annyira csodás! :)

5. ÉTEL:
Gyümölcsök! Talán egy kis inspiráció nem ártana, hogy minél többet egyek ezekből. Nyáron sokkal több a gyümölcs, akkor persze többet eszem, mint amikor csak 1-2 féle közül lehet választani. A szeder önmagában nem a kedvencem, de nagyon mutatós a képen. :) Az eperszezont már most nagyon várom. :)

6. OUTFIT:
Ma rendhagyó módon, a berendezések helyett, a kedvenc outfitemet gondoltam posztolni. Azért tetszik annyira, mert egyszerű, mégis elegáns, csinos ez a szett. Tavaszi napokra tökéletes választás.

+1: Jön a tavasz!
Nagyon várom már, hogy meglehessen szabadulni a télikabáttól, és egy réteggel lazábban lehessen öltözködni! Bár nagyon szeretem az új, piros télikabátomat, már a napsütéses órákat várom. :)

Hogy tetszett a mai bejegyzés?
-képek: weheartit, google-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése