2013. április 21., vasárnap

The Beauty Blogger tag

Nem gondolom, hogy hagyományos értelemben vett "beauty blogot" írnék, én inkább azt gondolom, hogy a blogomon mindenféle téma megtalálható, legyen az recept, körömlakk, vagy éppen személyes bejegyzés. Mégis úgy döntöttem, hogy én is kitöltöm ezt a nemrég megjelent tag-et, amiből jobban megismerhettek, ha szeretnétek.
Lássuk is a kérdéseket:
1. Eredetileg egyenes vagy göndör a hajad?
Eredetileg egyenes a hajam, de hajmosás után mindig elfekszem, és hullámok keletkeznek. Mióta levágattam újra, azóta mindig kell kezdeni vele valamit.

2. A hajadat magadnak fested vagy fodrászhoz mész?
Ha festeni szeretném, fodrászt választanék. Egy időben volt szőke melír a hajamban, jól is állt, de most a természetes színe mellett voksolok.

3. Minden nap ugyanolyan a frizurád?
Igen, minden nap hasonló a frizurám, maximum eltűzni szoktam, a hossza miatt. Ígérem, most már fogok képet mutatni róla! :)
4. A manikűrt-pedikűrt magadnak készíted vagy szalonba jársz?
Magamnak készítem mindig. :D Sosem jártam szalonban.

5. Milyen gyakran fested a körmödet?
Ez leginkább a körmeim állapotától függ. Amikor szépek, erősek, akkor heti 2-3 alkalommal kerül fel rá lakk, ami 3-4 napig szokott rajta lenni. :) Lakkoknál fontos szempont a tartósság!

6. Csak nyáron vagy télen is fested a lábkörmeidet?
Kivétel, vagy sem, de én szeretem télen is festeni. Igaz, mondhatnánk, hogy de hiszen senki nem látja, mégis megszoktam, hogy mindig lakkozva van. Jó érzés egy szép színnel kifestett lábkörömre pillantani. :)

7. Mennyi ideig tart a sminkelés nálad?
15 perc körüli időt szokott igénybe venni, ha teljes sminket készítek. Ha csak a szemeimet akarom kifesteni, akkor 5 perc alatt kész is vagyok.

8. Mit sminkelsz először? Az arcodat vagy a szemedet?
Mindig a szememmel kezdek, mert a szempillaspirál, az alsó szempillasornál maszatol kicsit, így ott le kell mosnom a bénázást, és így nem megy kárba az alapozó, mintha előbb alapoznék, stb. :) 
9. Gyűjtöd a sminktermékeket vagy csak akkor veszel valamit, ha szükséges?
Szeretném azt hinni, hogy csak akkor veszek, ha szükséges, de a körömlakkokról sajnos nem tudom ezt mondani. Nincs még két egyforma színem sem, de nem szeretnék felhalmozni, és nem kihasználni a gyűjteményemet.

10. Milyen gyakran használsz műszempillát?
Egyszer próbálkoztam, de nem sikerült, azóta sem vágyom rá. Szerencsére elég jó pilláim vannak alapból is, csak egy jó szempillaspirál kell!

11. Teljes arcsminket készítesz minden nap?
Nem! Van, hogy nem is sminkelek.

12. Akkor is van rajtad smink, ha egyedül vagy otthon vagy ha a családoddal vagy?
Nem! Ha egész héten sminkelek, akkor kell néhány nap pihenő a bőrömnek (bár nincsenek gondjaim, jó kis géneket örököltem).

13. Elhagynád a házat smink nélkül?
Előfordult már jó párszor. Az is én vagyok, szerintem nincs semmi rossz abban, ha valaki smink nélkül van.

14. Mennyi "high-end" terméked van?
Nincs ilyen termékem. Tökéletesen elégedett vagyok az olcsóbb, ugyanakkor tartós, drogériás termékekkel is.
15. Esténként eldöntöd, hogy mit veszel fel másnap?
Nem mindig van így, tavasszal, nyáron inkább szeretek kinézni az ablakon, hogy az emberek milyen ruhát viselnek, és ez alapján eldönteni, mit vegyek fel.

16. Milyen gyakran váltogatod a táskáidat?
Attól függően, hogy hova megyek, elég gyakori a táska váltogatásom. Ha csak kiruccanok, akkor kisebb táskát szoktam választani, ha viszont suliba megyek, a nagyobb, pakolósabb táskákat preferálom.

17. Mikor kelsz fel és mikor fekszel le?
Suliidőben általában 11 körül megyek aludni, reggel pedig legtöbbször már 8-kor órám van. Szerencsére szünetekben sokkal többet lehet aludni.

18. Milyen gyakran sportolsz?
Rendszeresen kéne... Most, hogy kijött végre a kellemes idő, rá kell vennem magam egy kis futásra a szabadban, és nem ártana tornázgatni is kicsit. :)

19. Bal- vagy jobbkezes vagy?
Jobb.

20. Milyen magas vagy?
160 cm körül.

21. Beszélsz idegen nyelveket?
Igen! Ha valaki mostanában boldogulni akar, akkor mindenképpen beszélnie kell legalább egy idegen nyelvet, azt is nagyon jól, de ha több idegen nyelvet beszél valaki, az még jobb. Angolul és franciául beszélek, ez utóbbiból tervezem is a nyelvvizsgát, angolból pedig már van is egy felsőfokúm.
22. Vannak háziállataid?
Nincsenek. Régebben volt 2 kutyánk is, az első nagyon a szívemhez is nőtt. Ha önálló háztartásom lesz, szeretnék kisállatot, vagy kutyust.

23. Milyen gyakran vagy bloggeren?
Minden nap benézek, statisztikákat figyelek, és megnézem a legújabb frissítéseket is. Sokat olvasok blogokat, jó is naprakésznek lenni.

24. Olvasol kommenteket blogokon?
Nem mindig olvasom el őket, csak ha a téma érdekel, vagy úgy tartja kedvem.

25. Listát írsz azokról a termékekről, amiket más blogokon látsz és meg akarod venni?
Igen, előfordult már, hogy listát írtam. Ezek nekem azért jók, mert segítenek, értékelni is, hogy mi az, amit mindenképpen szeretnék megvenni magamnak, mi az, amire meg nem annyira van szükség.

26. Hogy jött a blogod neve?
Néhány ismerősöm hív Leila hercegnőnek, így egy kis gondolkozás után született meg a név, ami sugallja is, hogy nem akartam egy témakörnél maradni, hanem mindenféléről írok. :)

27. Milyen kamerát használsz?
Canon Powershot SX 110 IS.
28. Milyen gyakran takarítod ki a házat?
Általában hetente takarítok, persze előfordul, hogy csak két hetente fér bele a teljes takarítás. Lassan a tavaszi ablakmosást is meg kéne csinálni. :)

29. Mi a kedvenc színed?
Régebben két kedvenc színem volt: a lila és a rózsaszín. Most már nem igazán van kifejezetten kedvenc színem, de a rózsaszínt még mindig nagyon szeretem. :) Néhány szín van, amiket egyáltalán nem kedvelek, ezek a narancssárga, és a zöld.

30. Káromkodsz?
Nem jellemző, de néha előfordul. Én is azt gondolom, hogy nem szép, ha egy nő szájából mást se hallani, csak csúnya szavakat, ezért igyekszem én sem használni ezeket.

31. Mit csinálsz a nap hátralévő részében?
Már csak pihengetni szeretnék. :)

Hogy tetszett a tag? Ha még nem töltöttétek ki, tegyétek meg, illetve írjátok meg kommentben a válaszaitokat, ha nincs blogotok, szívesen olvasnám! :)
-képek: weheartit, google-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése