2013. április 5., péntek

Things I like this week #7

Ahogy azt megszokhattátok, időnként jelentkezem az aktuális kedvenceimmel. Ma sincs ez másképp. Kategóriákba gyűjtöttem a kedvenc képeimet, most ezt nézhetitek meg!

1.SMINK:
Most rendhagyó módon nem sminkkel, hanem körmökkel készültem, bár igaz, hogy már nincs húsvét, de ez a manikűr nagyon megtetszett. Valamikor majd szeretném kipróbálni. :)

2. KÉP:
Paris! Nagyon megtetszett ez a kép az Eiffel-toronnyal a háttérben. Tetszik a kontraszt, hogy a háttérben látszik, hogy még egészen világos van, az előtérben viszont már égnek a lámpák. :)

3. HAJ:
Ha valakinek a hajára lehetne cserélni, az bizony nálam Lauren Conrad lenne. Mindig élettel teli, fényes, és jól ápolt a haja.

4. TÁRGY:
A Barry M hamarosan nail art pen-ekkel jelentkezik a piacon, amik közül szeretnék is majd csemegézni. Nagyon tetszik mind az ötlet, mind a kép. Nagyon eltalálták, hogy erre szükség van és ez a csomagolás!!

5. ÉTEL:
Mára fincsi sütiket tartogattam. Omnomnom!

6. OUTFIT:
Kicsit már tavaszias outfitet választottam mára, mert már nagyon tudnék örülni, ha legalább a téli kabátokat el lehetne tenni... És a napszemüvegek is előkerülhetnének végre! :)

Hogy tetszett a mai bejegyzés?
-képek: weheartit, google-

2 megjegyzés: