2013. június 12., szerda

Changes

Az utóbbi időben nem volt annyira nagyon nagyon személyes jellegű bejegyzésem, és megérett néhány gondolat bennem, amiket szívesen megosztanék veletek is.
Most állunk ott nővéremmel, hogy költözünk. Méghozzá külön, tesóm barátjával költözik össze, én pedig még bizonytalan, hogy hova. A lehetőségek: haza vidékre, vagy egy új albérletbe, egyedül. Egyelőre úgy fest, hogy az előbbi fog megvalósulni, és kicsit hosszabbra nyúlik a keresgélés, mint gondoltuk. Nincsenek extra igényeink, mégis nehéz találni egy elfogadható albérletet, egyrészt az árak miatt, másrészt a bútorok állapota/felszereltsége vagy éppen hiánya miatt.
Mivel még folynak a főiskolai tanulmányaim, így mindenképpen vissza fogok költözni a fővárosba, a kérdés csak az, mikor.
Nem bánom, ha haza kell kis időre költöznöm, szerintem ettől függetlenül fogok néha feljárni pestre, ha vásárolgatni szeretnék, vagy ha barátokkal találkozok, ilyesmi.
A munka keresés sem olyan egyszerű, mint szeretném, még annak ellenére sem, hogy van tapasztalatom az adott munkakörben, és jól beszélek idegen nyelven is. Szeretnék arra koncentrálni, hogy ha eléggé akarom, akkor sikerülni is fog! Azt hiszem csak ezzel a hozzáállással lehet elérni a célt. :)

Néha nem könnyű a változásokhoz hozzászokni, de remélem jól veszem majd az akadályokat, és mire a suli elkezdődik, már lesz hol laknom pesten.
Ami a blogot illeti: nem tervezem sem szüneteltetni, sem végleg abbahagyni. Minden megy a megszokott módon, vagyis minden héten lesz bejegyzés, nyilván attól függ a posztok száma, hogy éppen mennyi minden jut eszembe, illetve szívesen várom az ötleteket is arra vonatkozólag, hogy mit látnátok szívesen! A 15 hetes manikűr kihívás minden héten pénteken fog megjelenni, ez egy biztos pont lesz a bejegyzéseket illetően. :)
Illetve a blog oldalsávjában szoktam frissíteni, hogy mi várható még, ezt a Hamarosan fülön olvashatjátok.
Remélem a személyesebb bejegyzéseket is kedvelitek annyira, hogy néha beleférjen egy-egy. :)

Ti hogy veszitek az akadályokat? Szeretitek olvasni a személyesebb bejegyzéseket is?
- képek: weheartit -

4 megjegyzés:

 1. Részemről jöhetnek a személyes bejegyzések is, és nagy kalappal a lakáskereséshez!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi! :) amint lesznek történések, biztosan megosztom!

   Törlés
 2. Jöhet mindenféle bejegyzés, az albi és munka találáshoz meg sok sikert ;]

  VálaszTörlés