2013. június 1., szombat

Things I like this week #8

Mára az aktuális kedvenceimmel készültem, ami egy kis felüdülés a vizsgákra való készülésben. A szerdai bejegyzésemben a kedvenc Catrice, és az új L'Oreal lakkomat mutattam be, de a blogger valamiért nem tette be az oldalsávba, ezért most linkelem nektek, hátha ti sem láttátok. Ha jövőben szeretnétek minden bejegyzést látni, akkor ajánlom a facebook-os oldalamat is, itt mindig kiteszem az új bejegyzések linkjét, így még aznap értesülhettek az újdonságokról! :)
Most pedig nézzük az aktuális kedvenceket:

1. SMINK:
Keira Knightley sminkje már másodszor szerepel a kedvencek között. Nem egy nagyon erőteljes smink, akár nappal is hordható, épp ezért szerintem tökéletesen illik ide. :) És a frizurája is fantasztikus, mint mindig!

2. KÉP:
Már nagyon szeretnék egy kis napsütést, a nyarat meg még jobban várom. Sajnos évek óta nem voltam nyaralni, főleg nem külföldön, a tengerparton, pedig egy-egy ilyen kép láttán már repülnék is!

3. HAJ:
A hajszíne nagyon tetszik. Nem tudom ennek az árnyalatnak mi a neve, de bejön. A rózsaszín pulcsi meg nagyon jól áll hozzá.

4. TÁRGY:
Renault Fluence!! Olyan szép kocsi, imádom. :) Persze még sosem volt szerencsém ülni is egyben, de szívesen elvinnék egyet próbakörre, tesztvezetni. :) A kép egyébként sokkal nagyobb, katt érte.

5. ÉTEL:
Már nagyon várom, hogy a kertünkben megkezdődjön az érési folyamat, mert akkor nagyon bepartizok eperrel. :D Sajnálom kicsit, hogy nem érik sokkal hosszabb ideig.

6. EGÉSZSÉG:
Igen, egy kis torna néha nem árt. Még nekem sem. Motivációs kép. Mást most nem tudok mondani róla. :)

Hogy tetszett a mai bejegyzés?
- képek: weheartit, google - 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése