2013. december 2., hétfő

Nagyon vegyes kívánságlista

Ahogy közeledik a karácsony, egyre több olyan terméket látok az üzletekben/illetve ezek honlapjain, amik megfognak, és hatalmába kerít az "erre szükségem van, vagy csak nagyon tetszik, ezért jó lenne, ha az enyém lehetne egy" érzés... Azt hiszem, értitek, mire gondolok. :)
Íme, a vegyes listám:
Kezdjük a körömlakkokkal:
1. H&M glitteres szépségek
A fehér nagyon emlékeztet a tavasszal megjelent verzióra, amit akkor nem tudtam beszerezni, de erre nagyon fáj a fogam. Még nem láttam sem a Vörösmarty, sem az Aréna Plázai üzletben (ezek a legnagyobb kozmetikai részleggel rendelkező budapesti üzletek). Azért igyekszem résen lenni.
A fekete-fehér glitteres társa is egészen jól néz ki, bár ez lehet nem áll még olyan közel hozzám. Tetszik is, meg valahogy nem is. :) Kapható még egy multi glitteres változatban is! 790 forintért lesz elérhető (de hol?).
Forrás
Forrás
Forrás
Ez a make-up kit is egészen aranyos, elfogadnám. :) Még kapható egy olyan dupla lakk csomag is, ami rózsaszín krém finisű, és egy szintén rózsaszín kis glitteres lakkot tartalmaz. Na, az nagyon tetszik, ez azután csak a második helyet foglalja el. Az két lakk, 6-6 ml (ebben nem vagyok biztos), és 990 forint, míg ez a csomag 1.490 forintba kerül. 
Forrás
Forrás
2. A-Englad: Briarwood
Ez egyelőre még nagyon távoli álomnak látszik, de ez egy gyönyörű lakk, ami ha az enyém lenne, szerintem nem lehetne lerobbantani rólam! Mivel ez az én pénztárcámhoz mérve kifejezetten drága lakk, így valami nagy változás, vagy valami nagy dolog (pl. munka lehetőség, vagy rám robbantják a bankot) bekövetkeztekor fogom megvenni. 
Forrás
3. Stradivarius vinyl-effect szoknya
Egyszerűen megtetszett ez a trend, és nem csak a műbőr verzió, de a sima is bejön. Egyet szeretnék majd, amennyiben jól áll és tetszik is magamon. :)
Forrás
4. Bershka szoknya
Az előző szoknyához hasonlóan szintén megkedveltem, szerintem jól is állna! :) Azt hiszem, ideje kiderítenem!
Forrás
5. Trendi Divat felső
Azt hiszem egy színesebb, feltűnőbb színű felső még hiányzik a ruhatáramból, és mivel a sportmelltartóm is elég színes, hasonlóan rózsaszín :), így az az érzésem, hogy ez feldobná a szürke napokat! :)
Forrás
6. Dr. Oetker díszítő cukormáz
Két félét is szeretnék beszerezni, egyrészt egy fehér tubusost, másrészt ez a csokis ízesítésű is birizgálja a fantáziámat!! :)
Forrás
Forrás
Ennyi lett volna mára a listám, ezt a néhány dolgot most jó érzés volt összegyűjteni, és remélem legalább néhányat kipipálhatok majd! :)
Ti mit szeretnétek nagyon mostanában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése