2014. január 29., szerda

Havi kedvencek #5: Január

A hónapban legtöbbet használt, legjobban megkedvelt termékekről lesz szó a mai bejegyzésben, így ha velem tartotok ma, akkor megnézhetitek, hogy januárban mely termékek voltak a kedvenceim és miért!

1. KÖRÖMLAKK:
Körömlakkokból most hármat emelnék ki, ebből két China Glaze, két rózsaszín, egy bordó és egy Golden Rose lakk lett kedvenc. Az első a Pink of Me, amely az azonos nevű kollekcióból van. Ennél a színnél kicsit azért pinkebb, nem ennyire halovány. Az üvegen, a kupak mellett van egy kis lakkmaradék, ami valamilyen oknál fogva odafolyt, de nem szedtem le. :) Ez a lakk hamarosan lesz teszt bejegyzésben is, most volt először rajtam. Sajnos előre lelövöm a poént, nem fed kettő rétegben tökéletesen. A Golden Rose nagyon új még, de annyira szép, hogy nem hagyhattam ki a kedvencek közül. Ez a 21-es Galaxy lakk, ami homok hatású és arany csillámok vannak benne. :) Az utolsó pedig a karácsonyra kapott Seduce Me :), amiről szintén nemsokára írom a bejegyzést. Nagyon szép a színe, mindig másnak látom kicsit.

2. HAJÁPOLÁS:
Nem szeretném ismételni magam, de ők még mindig kedvencek. A hajvégápoló az illatával is belopta magát a szívembe, a hővédő és hajfénykiemelő spray pedig azzal nyert meg magának, hogy nagyon szép élettel teli fényt ad a hajamnak.

3. BEAUTY:
A hónapban nagyon sokat használtam a Sleek Oh So Special palettámat, ami az első Sleek termékem és MUP-os rendelésem volt még 1,5 éve. :) A kedvenc színeim a rózsaszínek ebből a palettából, mint látjátok, eléggé kihasználom őt. :) A Max Factor Clump Defy szempillaspirál még mindig az első számú spirál, amiért reggelente nyúlok, imádom, hogy természetesebb, viszont hosszú pillákat varázsol. Az Essence tusfilce is nagy kedvencem, bár sokszor nem bírok reggel, fáradtan szép vonalat húzni, bár kétlem, hogy más termékkel jobban menne olyankor. Ezt könnyebb korrigálni is, ha kicsit bénázok.

4. TESTÁPOLÁS:
A karácsonyi ajándékaim között lapult ez az Avon kézkrém, és azóta is nagyon szeretem. El is gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e újra (amikor elfogy), mert nagyon tetszik. Valóban hamar felszívódik, és isteni az illata is! :)

5. EGYÉB:
Elkészült az inspirációs képgyűjteményem, amit a feliratok nélkül, nagyobb méretben fogok majd elhelyezni a szobámban. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, sokat dolgoztam rajta, hogy a főbb céljaimról legyen egy-egy kép, legyen az felirattal vagy anélkül. :) Leginkább az edzéssel kapcsolatos céljaimat lehet látni ezen a képen, illetve az étkezésre vonatkozóan láthatjátok, hogy miket szeretnék. Azért a bal felső sarokban elhelyezett kép kettős értelmet rejt maga mögött, hiszen idén szeretnék kialakítani egy komoly párkapcsolatot is. Az meg csak plusz, ha nem csak én edzem, hanem akár együtt is edzhetünk, ha ahhoz van kedvünk. :)

Nos, ezek lennének a januári kedvenceim. Ígérem, hogy a lakkokról hozom a bejegyzéseket, amint tudom! ;)
Nektek mik voltak azok a termékek ebben a hónapban, amik a kedvenceitekké nőtték ki magukat?

2 megjegyzés:

 1. A Pantene hővédője szilikon mentes? A Baleas és Kallos sajnos szilikonos, így nem vált be..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem látom rajta, hogy mentes-e, viszont, ha kicsit értesz az összetevőkhöz, akkor itt nézd meg. :)
   http://kremmania.hu/kremek/pantene-pro-v-heat-defense-gloss-spray-normal-vastagszalu
   nálam mondjuk ez nem szempont, szóval nem tudom, hogy van-e benne szilikon. remélem azért tudtam vmit segíteni, ha mással nem, a linkkel :)

   Törlés