2014. január 4., szombat

Kedvencek 2013-ból

A mai bejegyzésben néhány kedvencet láthattok, amik most a havi kedvencektől eltérően konkrétabb formát vesznek, mivel a kedvenc manikűrjeimet, illetve a kedvenc blogos eseményeket, bejegyzéseket szeretném megmutatni.

Vágjunk is bele:
1. MANIKŰRÖK/NAIL ART:
Nézzétek meg a képet eredeti méretben is! ;)
A 15 hetes manikűrös kihívás, az őszi és téli kihívások keretében sok-sok szép manikűrt sikerült készítenem, de azért nekem is voltak kedvenceim! Nem tudom ez mennyire volt érezhető egy-egy bejegyzésben, de remélem azért nem volt olyan egyértelmű és tudok meglepő eredményt mutatni. :)


2. BEJEGYZÉSEK:
Az eredeti méretű képet is nézzétek meg! :)
Sajnos csak a top 3 bejegyzést tudom nektek linkelni, ugyanis a blogger nem tud 2013-as évre szűrni, legalábbis nálam. A legtöbbet olvasott poszt a Nailland-nél jártam című volt, ami egyben a napi oldalmegjelenítési rekordokat is megdöntötte. A második helyen a Manikűrvadász -számomra- első fordulójának manikűrje áll, amely a kommentek számából kiindulva is nagyon tetszett nektek! :) Végül pedig az augusztusi blogtalálkozó után írt bejegyzésemet említeném meg, ami szintén sok kommentet kapott. :)

Kíváncsian várom, hogy Nektek melyik manikűrök, bejegyzések voltak a kedvenceitek és azt is írjátok meg, hogy mi az, amit még esetleg többet szeretnétek látni a blogon!

2 megjegyzés:

  1. Az a pulcsi inspirálta manikűr nagy kedvenc nálam, meg a kis lakás zugait bemutató bejegyzéseidet szeretem nagyon :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) nagyon örülök! :) azok nekem is kedvenceim!

      Törlés