2014. február 20., csütörtök

100 kérdés - 4. rész

A következő tíz kérdéssel folytatódik a 100 kérdéses tag, így ma újabb információkhoz juthattok rólam, illetve a gondolkodásmódomról.
31. Melyik álmod vált valóra?
Nem is tudom. Jó, persze kisebb álmaim valóra váltak már, például a tárgyi dolgokra vonatkozóan, illetve más nagyobb dolog is, de még nagyon sok minden van, ami nem vált valóra. Azt gondolom, hogy ha valamit nagyon szeretnénk, azért tennünk kell, mert elvárni senkitől semmit nem lehet és nem is szabadna.

32. Milyen zenei műfajt szeretsz és miért?
Ha csak egyet lehet(ne) választani, akkor a rock-ra vagy pop rock-ra voksolnék. Viszont az én ízlésem elég széles skálán mozog, megtalálható nálam a rock, egy kis Eminem (de semmi más rap zenét nem szeretek), táncolós számok, Britney Spears...stb.

33. Mi a márkás dolgokról a véleményed? Te is vásárló vagy, vagy beéred az olcsó dolgokkal?
Én nem szeretek kifejezetten sok pénzt fizetni valamiért, ha találok olcsóbb, és akár jobb minőségű terméket is ahelyett a drágább verzió helyett. De nem ítélem el, aki ilyeneket vásárol inkább. Ha van rá pénze, nem bánom.

34. Pesszimista vagy optimista vagy?
Alapvetően inkább pesszimista, pedig nagyon igyekszem sokkal optimistább lenni, de vannak olyan helyzetek, amikor csak ki kell dühöngenem magam, és el kell fogadnom, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan én szeretném...

35. Mi a legnagyobb félelmed? Fejtsd ki!
Tudom mi ez, de nem szeretném kifejteni most.
Forrás
36. Jelentkeznél valóság showba? Miért?
Soha! Határozott véleményem van erről, mivel úgy gondolom nem érné meg, még ha rövid távon talán igen is. Azt gondolom, hogy ezek megjátszatott műsorok, és ami ott történik, az egy bizonyos forgatókönyv alapján történik, csak a szereplők amatőrök, és emiatt olcsóbbak. Arról nem is beszélve, hogy a manapság divatos valóságshowk gusztustalanok és semmi közük a valósághoz.

37. Említs 5 embert, aki fontos számodra, és mondd el, miért!
A legjobb barátnőm, Dóri,  anyukám, apukám, a tesóm, és mindenki, akikkel kapcsolatban állok, hiszen ha ők nem lennének, nem lennék ugyanaz az ember. Mindig tudom, hogy számíthatok rájuk, és tudom, hogy a legkevésbé sem vagyok egyszerű eset, ők mégis kitartanak mellettem. :)
Forrás
38. Tél vagy nyár?
A téllel leginkább az a bajom, hogy fázós vagyok és be kell öltöznöm, bár mostanában viszonylag enyhe telek jutottak nekünk, főként itt a fővárosban érezhető, hogy nem olyan veszélyes, hiszen a tömegközlekedés is hatékonyabb, nem kell annyit kint állni a hidegben. A nyárral meg pont az a gondom mostanában, hogy már eléggé elviselhetetlen a forróság, nemcsak kint, de a lakásban is. Persze, ha a tengerparton szürcsölhetném a koktélokat, miközben szépen lebarnulnék és helyes srácok mászkálnának körülöttem, akkor valószínűleg sokkal jobban kedvelném. De már csak a vízközelben lenni is pozitív hatással lenne rám. :)

39. Vallásos vagy?
Nem. Igazából nem tudom mit higgyek ebben a kérdéskörben. Az utóbbi hónapokban, amikor elvesztettem a nagymamámat, sokat járt a fejemben az a gondolat, hogy ha létezik mennyország, akkor ő biztosan ott van és onnan tekint le ránk. És tudja, hogy nem felejtjük el!

40. Egyenes vagy göndör haj?
Magamon mindig az egyenest szerettem jobban, de nagyon megnézném, hogy állna a hajgöndörítés, laza hullámok, ilyesmi. Csak sosem marad hosszan meg a formázás a hajamban. A vasalás még hagyján. :)

Hogy tetszett Nektek a mai rész?

4 megjegyzés:

 1. Én is megnéznélek kúpvassal készített laza hullámokkal, szerintem remekül állna :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi! :) na, ha egyszer szép hosszú lesz a hajam, akkor megpróbálkozom egy olyan frizurával és megmutatom :)

   Törlés
 2. De jó *-* szinte ugyanígy gondolok mindent: )

  VálaszTörlés