2014. február 22., szombat

TESZT: China Glaze Neon&On&On körömlakk

A mai nap teszt alanya nem más lett, mint a China Glaze Neon&On&On nevű lakkja. Ez is, mint sok más kedvenc körömlakkom, a Nailland-ből van. A legtöbb China Glaze lakk nagy kedvencem, vagy a színe, vagy a tartóssága, esetleg mindkettő miatt. Sajnos vannak olyan színek, amelyek tartósság szempontjából nem sikerültek olyan jól, illetve a fedésükkel is akadnak gondok. A mai lakkról a posztban kiderül, mit lehet elmondani.
Ez az árnyalat egy neon rózsaszín, amiben én is felfedeztem némi barackos beütést is. Ezen kívül egy ilyen színű lakkom van csak, mégis teljesen más árnyalatú, ezért mertem lecsapni rá. Olvastam még vásárlás előtt, hogy sokan 3 rétegben érezték csak megfelelőnek, viszont a színe eszméletlenül megtetszett, és nem tudtam volna sokáig kerülgetni a Nailland-nél.
A China Glaze lakkokra jellemzően ennek az üvege is harangszerű, szép mattított kupakja van, és vékony, hagyományos ecsete. Szépen felveszi az anyagot, és jól kezelhető. Valóban 3 rétegben lehet tökéletes fedést biztosítani vele, és mattra szárad. Sajnos egy kicsit csíkoz, amit a mattsága csak még inkább kiemel. Ezért én használtam fényesre száradó fedőlakkot, ezzel el lehet egyengetni a csíkozás miatti barázdákat. Sajnos nekem viszonylag korán meg is kopott, emiatt nem vagyok maradéktalanul elégedett vele. Ennek ellenére már megint erre a színre vágyok a körmeimen! :) Vibráló, intenzív és gyönyörű szín!
Sajnos a képeim nem a legprofibb minőségűek, már ami a színt illeti, ugyanis a neon intenzitását nem adják vissza jól. Ezért javaslom, hogy mindenképpen nézzétek meg élőben is ezt a lakkot, illetve más swatchokat is, mielőtt megvásárolnátok! :)

Mit gondoltok erről a lakkról? Szerettek neon színeket viselni télen is?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése