2014. március 31., hétfő

Havi kedvencek #7: Március

Mint azt már megszokhattátok egy ideje, a havi kedvencek rovatot minden hónap végén igyekszem közzétenni, és megosztani veletek az aktuális kedvenceimet. A mai bejegyzésben a márciusi kedvenceimről olvashattok röviden. :)

1. KÖRÖMLAKKOK:
Nagyon örültem, amikor megérkezett az igazán tavaszias idő, hiszen ilyenkor sokkal inkább előkerülnek nálam a pasztell színek, valamint több világos körömlakkot használok ilyenkor. A Flormar Pretty P19-es lakkja nagy kedvencem, már elég sok el is fogyott belőle, valószínű, hogy ezt újra is fogom vásárolni, mert ez a tökéletes pasztell lila! A L'Oreal 602-es lakkja is nagy kedvencem, bár elég hamar fogy. Akcióban érdemes megvásárolni, ez a szín egyébként jelenleg is kapható. :)

2. BEAUTY:
A hónapban a Sleek Au Naturel palettája volt az abszolút kedvenc, azon belül is a felső sor színeit használtam a legtöbbet. (az alsó sor még érintetlen)

3. TESTÁPOLÁS:
Az Avon Naturals vaníliás kézkrém a táskámban kapott helyet, ezért érthető, hogy ő a legnépszerűbb kézkrémem a hónapban. Mostanában egyébként nem is krémezek annyira.

4. EGYÉB:
Jelenleg ezt az arany láncos nyakláncot hordom a legtöbbet, jól kihasználható darab, és nem is volt olyan drága! :)

Nektek milyen termékek voltak a kedvenceitek a hónapban?

4 megjegyzés:

  1. Pont néztem hétvégén milyen Jól áll az a nyaklánc Neked: ) Azt a Sleek palettát egyszer megveszem, nagyon sok jót mondanak róla: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) a Sleek-től 3 palettám is van (azokon kívül nem is használok mást), és mind nagyon jó :)

      Törlés