2014. március 20., csütörtök

Nailland kívánságlista

Mivel körömlakkokról most egy ideig csak ábrándozhatok, a figyelmem egy új területre koncentrálódik jelenleg. Ez a terület nem más, mint a nyomdázás! Azt hiszem, már lehetett hallani róla, hogy a Nailland kínálata bővült a MoYou nyomdalemezekkel, illetve nyomdázáshoz használatos eszközökkel.

Még nem volt szerencsém élőben is megpillantani őket, de egy lemez ettől függetlenül már most KELL! :) Azt hiszem az a veszély is fenyeget, hogy felhalmozzak egy csomót... De kezdjük az elején. Mint tudjátok, még nem foglalkoztam körömnyomdázással, viszont mindig is nagyon tetszettek ezek a megoldások, hiszen minden körömre ugyanolyan szépen, precízen kerülnek fel a minták, ha nem kézzel festegetjük. A mai bejegyzésben a kedvenc MoYou termékeimet mutatnám meg, amolyan kívánságlista féle ez most. :)

1. Pink nyomda és lehúzó:
Forrás
Ez az alap, ami nélkül nem lehet nyomdázásról sem beszélni. Szóval ezt mindenképpen beszerzem. :)

2. Pro kollekció 03 lemez: 
Forrás
Ez az állatmintás lemez közel áll hozzám, hiszen több kedvenc manikűröm is állatmintával készült. Olyan szépek a minták és változatosak, bár ezt még nem is olyan nehéz kézzel sem elkészíteni. Azért a pávaszemes nem egyszerű, de a többi nem veszélyes.

3. Pro kollekció 04 lemez:
Forrás
Ez az abszolút KELL lemez, hiszen nagyon jól kihasználható, és a bagoly, a cupcake, a szöveges, a bagoly melletti női fej és a pacás minta is nagyon tetszik!! Persze a bagoly a kedvenc, ezt nem is tagadhatnám! :) Szóval ez a paletta számomra must-have. Már alig várom, hogy lecsaphassak rá!

4. Pro kollekció 08 lemez: 
Forrás
Ezek a cuki masnik, szívek, csókos szájak, gyémántok és a korona... nagyon cuki lemez!

5. Festive kollekció 04 lemez:
Forrás
Kicsit ugyan ez most nem aktuális, mégis már gondolva a következő téli szezonra, egy ilyen norvég mintás lemez szintén jól jönne.

6. Festive kollekció 06 lemez:
Forrás
Nem tudom, melyik tetszik jobban, ez vagy az előbbi, de még rengeteg időm lesz kitalálni. :) Remélem azért lesz választási lehetőség, mert még nem minden termék kapható a Nailland-ben, amit kinéztem.

7. Princess kollekció 11 lemez:
Forrás
Igen, a princess kollekcióból is találtam egyet, ami megfogott. Sajnos ez még nincs a Nailland kínálatában, de remélem lesz és lecsaphatok rá. Bár hasonló minták a Pro 04-es lemezen is vannak, szóval ez csak második lehet azután.

Szóval, remélem sikerrel járok, és találok majd egy Pro 04-es lemezt, mert ez számomra "A nyomda lemez". :) A Nailland honlapján itt tájékozódhattok a jelenleg kapható nyomda lemezekről, illetve az árakról, és itt adhattok le megrendelést is, ha a stand számotokra nem opció. :)
Mit gondoltok a lemezekről? Ti hogy álltok a nyomdázással?

10 megjegyzés:

 1. Uhhh! Már régóta szemezek ezekkel, tök jó, hogy a nailland is behozta, nem is annyira nagyon vészes áron.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen! én még tavaly kinéztem az egyiket, több mint 3 ezer forintért tudtam volna megvenni, úgyhogy örülök, hogy nem tettem :)

   Törlés
 2. Hu, egy-két paletta be fog csúszni ha végre megjön a nyomdázóm meg pár paletta, ha jól megy biztos beruházok erre a márkára: )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) megértelek. mikor támadjuk be a standot? :D

   Törlés
 3. uhhh jó kis paletták, szépeket válogattál össze :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó palettákat szedtél össze :) Nekem van pár palettám ettől a márkától és nagyon elégedett vagyok vele, szóval abszolút javaslom :))

  VálaszTörlés
 5. Ó, nekem szinten mind jöhetne... :D

  VálaszTörlés