2014. március 10., hétfő

NAILS OF THE DAY: Galaxy Princess

Mára az éppen aktuális manikűrömet hoztam el Nektek bejegyzés formájában, ami nem más, mint egy Golden Rose Galaxy körömlakk!
Ennek a lakknak mindenképpen szerettem volna egy teljes bejegyzést szánni, és egy teszt is érkezik róla hamarosan, úgyhogy aki gondolkodik ezen a körömlakkon, azoknak kedvez a mai poszt.
Előre le kell szögeznem, imádom! Eleinte ugyan meglepett, hogy ennyire sok az arany csillám benne, és a rózsaszín inkább csak egy alapot ad az aranynak, de nagyon megtetszett magamon. Sok felsőmhöz kiváló társ lesz, például a hétvégén vásárolt New York-oshoz is, ami halvány púder barack-rózsaszín. :)
A képeken látható fedéshez 3 rétegben használtam, ami ennél a lakknál szerintem nem probléma, hiszen homoklakk, és gyorsan szárad. Nézzétek, milyen jó a felülete! :)
A képek természetes fénynél készültek, esti vagy napsütéses megvilágításban pedig az arany még nagyobb szerepet kap! :) A teszttel hamarosan érkezem, ígérem!

Hogy tetszik Nektek ez a lakk? Kívánságlistás?

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. köszi :) ma a Nailland-ben járva megkérdezte az eladó lány, h ez melyik lakk :) és azt mondta, h sokkal szebb élőben, mint a mintán :D

      Törlés