2014. április 23., szerda

NAILS OF THE DAY: Moyra holo

Ma megmutatom Nektek az első ezüst színű holografikus lakkomat. Maga a holografikus hatás már nem ismeretlen számomra, hiszen az első lakkom még tavaly előtt szereztem be, a Color Club Wild at heart nevű lila színű lakk személyében. Erről már láthattatok képeket, hiszen már írtam róla. :)
Ma a Moyra Holographic 251-es árnyalatot láthatjátok. Teszttel később fogok érkezni róla, addig csak néhány dolgot mondok majd. :) Lámpafénynél és napfényben érvényesül igazán maga a holografikus hatás, ami nagyon szép, szemet kápráztató! Maga a lakk két rétegben fed, de nem olyan könnyen kezelhető, ki kell ismerni, különben csíkozódik. Két körmömön eléggé béna voltam, ezért gondoltam feldobom egy halvány átmenettel.
A Catrice Luxury Laquers kollekció Plum Me Up Scotty nevű lakkját használtam a körömágybőrnél, amit Elenitől kaptam. Nagyon halvány lett az átmenet, mivel nincs hatalmas színbeli eltérés a két lakk között, de mindkettő szép, így együtt is, bár sokat nem lehet látni belőle. :)
Erre a Moyra csíkozódása miatt volt szükség, megvártam, míg megszárad, és ekkor mentem át szivaccsal a körömágybőrnél a Catrice lakkal. Ezután fedőlakkot is tettem rá, ha korábban megtettem volna (mint az arany holonál is), akkor kicsit felszedte volna a lakkot. Ezt csak így lehet kikerülni ezzel a Moyra-val, meg kell várni, amíg megszárad.

Hogy tetszik Nektek a mai manikűr? Szeretnétek a Catrice-ről is mielőbb képeket látni?

2 megjegyzés:

  1. Ha nem írod, akkor nekem fel sem tűnik, hogy két lakkot használtál :) Tetszik a Catrice lakk színe, jobban is, mint a Moyráé, szóval várom a Catrice-ről a képeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. rendben :) igyekszem akkor azt hamarosan megmutatni!

      Törlés