2014. április 25., péntek

NAILS OF THE DAY: Red Dust

Ma ismét manikűrös bejegyzéssel jelentkezem, méghozzá a két legújabb körömlakkom kombinációjával. És itt most gyorsan kihasználom az alkalmat, hogy elmondjam, mennyire utálok piros lakkot fotózni. Egyszerűen soha nem lesz olyan színű, mint amit én élőben látok! Eléggé bosszantó dolog. Ezért aztán javítottam valamicskét a színeken, tehát nem pont azt kell várni tőlük, mint élőben.
Egyébként nagyon szép ez a piros lakk, igazán élettel teli, élénk szín. Ez az Astor Perfect Stay Gel Shine családjába tartozik, az árnyalat pedig a 302-es Cheeky Chic nevet kapta. Nekem csak két piros lakkom van, a másik a Barry M Bright Red, amit leginkább lábkörmökön viselek.
A Lovely Snow Dust arany lakkra most tudtam lecsapni, nagyon nagy szerencsém volt vele, mert nemcsak, hogy alig használta az eladó, de még vidéken össze is tudtam vele futni, hogy személyesen átvegyem. :)
Ha van valamilyen tippetek a piros lakkok fotózását illetően, akkor szívesen meghallgatom, mert nem leszünk jóban, ha sosem fogom tudni lefotózni...

Hogy tetszik Nektek ez a kombó? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése