2014. április 10., csütörtök

NAILS OF THE DAY: You can call me Queen B

A mai bejegyzésben egy nagyon szép lilás-kékes-szürkés lakkot láthattok a körmeimen, ami új szerzemény. Ebből ki lehet találni, hogy a Lakk stop részemről nem valami sikeres vállalkozás, viszont azóta csak két új lakkal gazdagodtam, szóval tudok nemet is mondani. Mindkettőt akciósan vásároltam, nem akartam megvárni, amíg elfogynak, hiszen ezek már kifutó színek.
Hogy egy kicsit feldobjam az alapszínt, ami a China Glaze Queen B árnyalata, felkentem két ujjamra két réteg Flormar Glitter GL09-es lakkot, amit az utóbbi időben kicsit hanyagoltam. Ez a lakk viszont tökéletesen illik ehhez a glitterhez, és ennek nagyon örülök, mert nagyon feldobja. A képeken a liláskék glitter nem annyira látszik, mert hasonló az alapszínhez.
Ez a China Glaze lakk még kapható a Nailland-nél 990 forintos áron, és nem csak ezért merem ajánlani Nektek is, hanem mert már az első réteg is elég volt a tökéletes fedéshez. A képeken tehát egy réteg lakk szerepel, ami hihetetlen jó teljesítmény! :) A Flormar lakkot is meg tudjátok venni, ez azt hiszem 750-850 forint körül lehet. Egyébként érdekesen viselkedik ez a Queen B, hiszen néha tényleg kifejezetten sötétnek tűnik.

Hogy tetszik Nektek? Viselnétek?

4 megjegyzés: