2014. május 3., szombat

100 kérdés - 9. rész

A mai bejegyzésben a 100 kérdéses tag soron következő tíz kérdésére adott válaszaimat olvashatjátok. Ez már az utolsó előtti adag, hamarosan a kérdéssor végére érek. :) Ha tetszenek ezek a bejegyzések, írjátok meg, és igyekszem többször jelentkezni ilyenekkel.

81. Melyik a kedvenc idézeted? Miért? Ki jut róla eszedbe?
Nem jut most eszembe semmi. Nincs kifejezetten kedvenc idézetem, mindig változó, hogy mit kedvelek éppen.

82. Csalódtál már? Ha igen, hogyan? Hogyan oldottad meg?
Szerintem minden ember életében eljön az a pillanat, amikor valakiben vagy valamilyen szituációban, termékben, stb. csalódik. Ezeket különböző módokon lehet megoldani, ebbe most nem mennék bele, mert ahány ember, annyiféle megoldás létezhet, és sok tényezőtől függ, hogy végül mi lesz a "megoldás".

83. Tudsz konfliktust kezelni? Írj egy példát!
Azt gondolom, hogy igen. Ha valami nehézséget kell megoldani, tudok kompromisszumos megoldást ajánlani, de ahhoz nem csak az egyik félnek kell akarnia azt.
Forrás
84. Írd le a hobbidat és írj róla részletesen!
A hobbijaim mostanában néhány témakörre szűkülnek. Itt van a blog, amit még mindig imádok csinálni, remélem ez érezhető! Nemrég kezdett el sokkal jobban foglalkoztatni a fényképezés is, bár eddig is elég jól ment a dolog, azért néhány hasznos tanács, tipp még mindig jól jön a témában.

85. Mennyit és mit iszol naponta?
Naponta 2*1,5l vizet szoktam meginni, ezen kívül előfordul, hogy valamilyen gyümölcslevet is iszom, vagy teát a hűvösebb hónapokban.

86. Mi volt a legcikisebb eset, ami veled történt?
Atya ég! Nem emlékszem semmi cikisre, de ez nem jelenti, hogy nem is volt ilyesmi.

87. Orvos, vagy inkább kínlódsz?
Nem vagyok kifejezetten betegeskedő ember, ezért ha csak egy kicsit meghűltem, még nem riasztom a mentőket vagy hasonló. :) Nem gyakran vagyok beteg, ha úgy érzem, hogy komoly, akkor pedig elmegyek a dokihoz.
Forrás
88. Mennyit és miben változtál gyerekkorod óta?
Gyerekként sokszor másképp képzeljük a felnőttkort, és azt gondoljuk, hogy milyen jó dolgunk lesz majd, ha végre felnövünk. Aztán szép lassan rájövünk, hogy nem olyan egyszerűek a dolgok. Azt hiszem, az ember sokat változik, amíg felnő. Sokat tanulunk, akár a hibáinkból, akár másokéból. A gondolkodásmódom biztosan nagyot változott, és sokan mondják, hogy gyerekként is így néztem ki, de én ezt nem hiszem el, ilyen nincs. Az ember arca, teste természetes módon változik, persze az más kérdés, hogy ki mennyire lesz utána felismerhető. A helyes megfogalmazás pedig ilyenkor fontos lenne. Azt hiszem, a szüleimmel és testvéremmel való kapcsolatom is erősebb lett, közelebb állunk egymáshoz, mint gyerekként, talán azért, mert most már olyan dolgokat is megértek, amiket 11-12 évesen még nem.

89. Miért álltál neki ennek a 100 kérdéses kihívásnak?
Nagyon tetszettek a kérdések, és önismeretnek sem utolsó. El kell gondolkodni bizonyos kérdéseken, és ezekből is sokat tanulhatunk magunkról. Eleninél olvastam végig a kérdéssort, és nagyon tetszettek a válaszai is, meg maga a kérdéssor is, így aztán gondoltam, miért ne engedjek egy kis bepillantást a gondolataimba az olvasóknak. :)

90. Írj egy idézetet. Bármit. Magadtól.
Ezek az idézetes kérdések... ehhez most túlságosan le van terhelve az agyam mindenféle sulis tanulmányoknak köszönhetően, szóval ezt most passzolnám.

Mit gondoltok a legutóbbi kérdésekről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése