2014. május 9., péntek

Az utóbbi idők történései

Már kifejezetten régen írtam a mindennapjaimról, arról, hogy mik is történnek velem egy adott időszakban. Ezért azt gondoltam, most eljött az ideje egy személyes bejegyzésnek, amiben pontosan ezekről fogok írni.
Lassan közeledik a félév vége, ami azért megterhelő időszak az egyetemisták/főiskolások életében, mert jön a vizsgaidőszak. Ez nálam sincs másképpen, idén kifejezetten nehéz vizsgaidőszak elé nézek. Sok tantárgyam van, és fele-fele arányban lesz szóbeli, illetve írásbeli számonkérés. Egy tárgyam van, amiről a markmyprofessor-on nagy mértékben eltérő vélemények születtek, a számonkérés módja kifejezetten szigorú, ezért arra már 1-2 hete elkezdtem kidolgozni a tételeket. A meghirdetett vizsgaidőpontok száma is eléggé árulkodó... De, hiszek abban, hogy meg tudom tanulni a kellő szinten és az összefüggéseket is érteni fogom, szóval, hogy menni fog!
A suli mellett szerencsére mindig jut időm az edzésre is, de néha a blog feledésbe merül, és ilyenkor jönnek a több napos kihagyások. Viszont amikor jut időm hétvégén, fotózok, készítek manikűröket, és bejegyzések formájába öntöm az ötleteimet, így ezeket előre tudom ütemezni.
Mostanában sokat jártam a könyvtárban is, de mivel kezdődik a nagy tanulós időszak, így most egy kis szünet fog beállni a könyvtárlátogatásban.
Forrás
A blogot illetően vannak terveim, gyűlnek a megvalósítandó manikűrök is, de lehet, hogy mostanában az egyszerűbb lakkozások lesznek nagyobb számban, hiszen az extrább manikűrök több időt is igényelnek, ami majd vizsgák után maximálisan adott lesz. Viszont még mindig akadnak olyan lakkok, amiket eddig nem használtam, így elképzelhető, hogy a vizsgák közötti időben ezeket fel fogom festeni a körmeimre, és akkor meg tudom mutatni Nektek. :)
Forrás
Sajnos az időjárás eddig nem kedvezett nekem, főleg napozási szempontokat figyelembe véve. Imádnék már egy szál bikiniben feküdni a napon és úgy készülni, tanulni, de most nem úgy néz ki, hogy így alakulna. Nem tudom, mintha tavaly ilyenkor már egészen meleg lett volna. Alig várom, hogy elő lehessen venni a sortokat, az ujjatlan felsőket, a csini rucikat, és a szandálokat!
Amit még szintén nagyon várok, az nem más, mint a gyümölcs szezon! Amikor elkezd érni otthon az eper, onnantól fogva nyár végéig mindenféle gyümölcshöz hozzájutok (köszi apu), és sokkal egészségesebb döntéseket tudok hozni, ami persze meglátszik az alakomon is. :) Amivel egyébként nagyon elégedett vagyok, persze még van mit dolgozni rajta.

Ennyi lett volna a mai személyes bejegyzés, ígérem, hamarosan újra jön sok bejegyzés. :)

4 megjegyzés:

 1. Lilla!!!!! Sok sikert a vizsgaidőszakhoz!
  Örülök, hogy te is napozásfüggő vagy, mert így már minimum ketten szurkolunk a Napocskának, hogy minél többet süssön!
  Nóri

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :) mintha most kezdene sütögetni. :) nagyon jó lenne, ha már lassan ki lehetne feküdni napozni, hogy legyen valami kis színem is :D

   Törlés
 2. itt ma nagyon sütött, és le is égtem jóó kis kamionos mintára, pólóban, jaj :D egyébként nem ez lett volna a lényege a hozzászólásomnak, hanem hogy hajrááá a vizsgaidőszakhoz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm :) akkor majd napozz hozzá, hogy azért szépen tudj lebarnulni :)

   Törlés