2014. június 11., szerda

NAILS OF THE DAY: Candyfloss Cutie

Május végén lecsaptam a Tesco akciójában a Rimmel rózsaszín Sweetie Crush lakkjára, ami a Candyfloss Cutie nevet viseli. Eleinte ugyan nem tetszett különösebben, de rózsaszín lakk imádóként végül megtetszett. :)
Talán azért nem vett le a lábamról először, mert az eddig ismert és szeretett homoklakkoktól eltérő, sokkal különlegesebb finise van. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem egy matt vagy csillámos végeredményt kapunk, hanem kicsit gyöngyházas effekt jön létre. Engem emlékeztetett is az egyik lakkomra, az NYC In a New York Color Minute: Wall Street árnyalatára. Az alapszíne ennek a Rimmmel darabnak kicsit rózsaszínebb, és nyilván ez homoklakk, de akár annak a homoklakk kiadása is lehetne. :)
Nézzük a részleteket: a lakk két rétegben szépen fed, már az első is kifejezetten meggyőző volt. Az ecsete széles és lekerekített végű, amivel álom volt dolgozni. Tényleg hihetetlenül szép, jól terül a lakk és gyorsan szárad, ahogy azt várnánk.
A finise nem olyan érdes, mint például a márka Space Dust lakkjai, ez inkább a visszafogottabb harisnyaszaggatós kategóriába sorolható. :) És akkor a végére két olyan kép, amin mindkét kezem láthatjátok.

Összességében nagyon örülök, hogy megvettem, hiszen gyorsan szárad, munkába, vizsgázni, gyakorlatilag bárhová szívesen és örömmel fel fogom kenni, mert nem az a hivalkodó szín, amiért már csúnyán néznek az emberek. :)

Ti mit gondoltok erről a lakkról? Megvan nektek vagy tervezitek megvenni?

2 megjegyzés:

 1. Picit nekem ez már bugyi szín...
  Gratulálok Neked egyre szebben lakkozol! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi! :) igazából függ a lakk ecsetétől és attól is, hogy mennyire érek rá szöszmötölni azzal, h minél szebb legyen a lakkozás.

   Törlés