2014. június 3., kedd

WISHLIST: nyári ruhák

Ma a kedvenc nyári ruháimat gyűjtöttem össze egy bejegyzésbe, mégpedig az éppen aktuális netes kedvenceim közül. A mai alkalommal a májusi szerzeményes posztban is megemlített Trendi Divat kínálatából mutatok nektek kedvenc darabokat, amik közül nem kizárt, hogy párat meg is fogok rendelni. :)
Érdemes a képekre kattintani, mert ezek nem az eredeti méretükben vannak, szóval, hogy jól lássátok klikkeljetek bátran! :)

1. Ez a muszlin ruha maxi változatban is kapható ebben a két árnyalatban, és bevallom először az tetszett meg jobban, viszont alacsony lány lévén nekem ez jobb választás is. :) Imádom, a nyaklánc pedig jár hozzá.
Forrás
2. Ez a csíkos ruha is nagyon tetszik, és az sem zavaró, hogy egy kis hátat villant. Szóval, csini.
Forrás
3. Ez a kombinált ruha egy kicsit kevésbé elegáns/csinos, de néha a sportosabb is tud csinos lenni. Még nem tudom, mennyire tetszik.
Forrás
4. Pánt nélküli ruhából van bőven a Trendinél, és ez a hátra hosszabbodó fazon még idén is nagy népszerűségnek örvend, ilyen fazonnal is találkozhattok náluk bőségesen. :) A rózsaszín Lilla.
Forrás
5. Mindkét színben nagyon tetszik ez a ruci, talán egy picit jobban a rózsaszín, a natúr pedig kicsit visszafogottabb, univerzálisabb.
Forrás
6. Végül egy overál. Sosem volt overálom, leszámítva az általános iskolát, és a telet. :D De ez most nekem tetszik, rövidebb fazonban is megnézném. :)
Forrás
Sajnos azt tapasztaltam a Trendi Divattal, hogy a hetente megújuló árukészletnek az a hátránya, hogy a ruhák hamar el is fogynak, sokszor 1-2 napon belül érdemes megrendelni a kiszemelt darabokat (minden kedden jönnek az újdonságok), mert hamar elkapkodják őket. A bejegyzésben szereplő ruhák közül sem kapható már sajnos mindegyik, pedig ha úgy lenne, tuti nehezen tudnék dönteni. Most viszont ruhákra vagyok kiélezve, mivel munkába inkább csini ruhákban, szoknyában járnék el.
Szerintetek melyik rucik lennének a legjobb választások munkába?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése