2014. július 13., vasárnap

Kedvenc edzéseim #3 - LÁBAK

Ma ismét a kedvenc edzéseimet láthatjátok, viszont ma a lábakra fogunk fókuszálni. :) Mivel ez elég sokaknak problémás terület (narancsbőr), ezért igyekeztem olyan videókat (is) válogatni, amelyek konkrétan ebben nyújtanak segítséget.

A kedvenceim:

A squat vagyis magyarul a guggolás nagyon hatékony gyakorlat, ami nem csak a combot, de a popsit is remekül formálja. Nem egy olyan egyszerű videó ez sem, de annál jobb! :) Már a videó közben is érezhetjük, hogy ez valóban hatékony gyakorlat, és ez szerintem nagyon jó dolog.

Ez a kedvenc edzésem vádlira. Súlyokkal érdemes igazán csinálni, de ha kezdők vagytok, akkor az első néhány alkalommal lehet jobb kipróbálni anélkül is, mert elég hatékony, intenzív pár percről van szó. :)

Ezt a videót is nagyon kedvelem, nem olyan bonyolult, de mindenképpen eredményes, és pont a problémás területeket érinti. Plusz nézhetjük a tengerpartot és odaképzelhetjük magunkat, ami rám elég jó hatással van.

Ez is egy kihívás, és nagyon jó! Mindenképpen próbáljátok ki, akár barátnőkkel, mert kifejezetten jól lehet ezzel szórakozni. :)

Szintén egy combra fókuszáló edzés, ami az 5 legjobb módszer arra, hogyan lehet "vékonyabb" a combunk. Én ebben nem hiszek, de mindenképpen tónusosabbá teszi a combokat és a zsírt átalakítja izommá. :)

Végül, de nem utolsó sorban a leggings-es videó! Ebben sok guggolás van, viszont egy kicsit extrább, ezért merem ajánlani nektek is. :)

Ennyi videót gondoltam összegyűjteni mára a lábak témakörben, remélem hasznosnak fogjátok találni! :) Ezen kívül érdemes körülnézni a blogilates csatornán, mivel én a videók csak egy töredékét tudom nektek megmutatni, és a véleményem igencsak szubjektív, szóval lehet ezek közül nem tetszene egyik sem, de a csatornán rábukkantok azokra, amik kedvencek lesznek.
Mire/kinek a videóiara szoktatok edzeni?

2 megjegyzés: