2014. július 18., péntek

Kedvenc edzéseim #4 - KAROK

Ma azokat a videókat válogattam össze, amik a kedvenceim kar témában, tehát kifejezetten a karokat hivatottak megdolgoztatni.

A kedvenceim:

Nem tudnék hazudni, abszolút ez a videó a kedvencem. Van benne könnyebb és nehezebb súly is, és mivel van két pár súlyzóm, így meg tudom rendesen dolgoztatni az izmaimat. :) A kedvencem persze a heavy weight-es rész, nagyon jól lehet érezni, ha egy nehezebb súllyal dolgozunk, hogy valóban dolgozni kell vele. Ha csak egy súlyzótok van, akkor is nyugodtan csináljátok, és amikor beszereztek még, akkor térjetek vissza rá, egyből érezni fogjátok a különbséget!

Ez a videó is igényel egy pár súlyzót. Nem olyan nehéz, mint az előző gyakorlatsor, de azért ez is rendesen meg tud izzasztani! Az első után a második kedvencem.

Ez a kihívás olyan jól megdolgoztatja a tricepszet, hogy simán esélyes egy jó kis izomláz másnap. Na és a zene is nagyon jó, Maroon5: Payphone. Ki ne élvezné, hogy kellemes zene szól az amúgy nem könnyű edzés mellé?

Ebben a videóban különböző fekvőtámasz típusok vannak, illetve az egyik kedvenc gyakorlatom, ami nemcsak a karokra, de a mellizmokra is jótékony hatással van, ez az ún. chest press pulse.

Ha ezt a videót reggel tervezitek megcsinálni (én magam sosem voltam a reggeli edzés híve, valahogy nekem ez napközben/este esedékes), akkor tuti hamar felébredtek és jól kezdődhet a nap. Ha még súlyokat is vesztek a kezetekbe, akkor még intenzívebb hatás érhető el.
A half-cobra push up szintén az egyik kedvencem, kellemesen fájdalmas bír lenni egy bizonyos pont után, de ez a jó fájdalom, tudjátok! :)

Remélem tetszett a mai rész is, már csak a total body van hátra, vagyis olyan videók, amik az egész testet átmozgatják. Hogy tetszenek nektek ezek a videók? Megcsináljátok valamelyiket?

2 megjegyzés: