2014. november 15., szombat

Things I like this week #14

Ezer és millió éve nem volt már ilyen bejegyzés itt a blogon, de most ismét kedvet kaptam hozzá. Nem ígérem, hogy heti vagy havi rendszerességgel fogom posztolni a bejegyzéseket ebben a témában, de remélem egy kicsit rendszeresebbé válhatnak majd. :)

1. SMINK:
Forrás
Nagyon tetszik ez a szemsmink, olyan kis elegáns, és bár egyszerűnek tűnik, biztos, hogy ha nekiállnék, hogy elkészítsem, nem lenne ilyen szép elsőre. 

2. KÉP:
Forrás
Imádom ezt a kiskutyust! A minap egy nagyon fiatal sharpei-hez volt szerencsém az utcán. Olyan apró volt, és úgy megmosolyogtatott. :) Imádom a kutyákat!

3. HAJ:
Forrás
Zitu legutóbbi posztja mély nyomokat hagyott bennem. Annyira megtetszett ez a hosszú bob frizura, hogy nem kizárt, a közeljövőben én is megcsináltatom.

4. EGÉSZSÉG:
Forrás
Egy kis motiváció az edzéshez! :) Néha van, hogy nehezebben megy, ilyenkor jól jön egy-egy emlékeztető, hogy mit szeretnénk elérni.

5. ÉTEL/ITAL:
Forrás
Nem is tudom mit mondhatnék, egy szóval nyami ez a kis desszert. Gyümölcsös és joghurtos, csak finom lehet. :)

6. OUTFIT:
Forrás
Csodás ez a nyaklánc! Kezdem azt az elvet vallani, hogy basic felsőket kell venni, és azokat kell feldobni egy-egy hangsúlyosabb nyaklánccal. Mert baromi jól mutat.

+1. NEW YORK:
Forrás
Szerelmem, New York. Remélem hamarosan kijutok majd. Egy ilyen kilátás pedig csodás lenne. Nem tudom, élnék-e New Yorkban, bár a lehetőséget nem tartom kizártnak. Szeretem a nyüzsgést, a várost. :)

Hogy tetszettek a mostani képek? Melyik a kedvenc?

4 megjegyzés:

 1. Mind imádom, de az igazi kedvenc az a smink! :D

  VálaszTörlés
 2. A smink nagyon tetszik, bár gyanús, hogy nem csak élőben, hanem a fotón is használtak hozzá eszközöket, a másik kedvencem pedig a frizura, amin én is gondolkodom már egy ideje. Elméletileg ezzel pont jó kombinációt alkotnának a kúpvasaim, amikre egyre jobban rákattanok :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ez sajnos nem kizárt. :) nekem is nagy kedvencem ez a frizura, bár nekem a hajam sosem volt hullámos, a hajformázókat meg még nem tudom használni. merész vállalkozás, de lehet 1-2 hónap múlva belevágatok.

   Törlés