2014. december 28., vasárnap

Pozitív percek #65

Ma az idei év utolsó pozitív percek bejegyzését olvashatjátok, hiszen ez az utolsó vasárnap a hónapban (és egyben az évben is). A karácsonyi pihengetések közepette eddig nem voltam túl aktív a héten, de bízom benne, hogy mostantól gyakrabban olvashattok tőlem bejegyzéseket.

Lássuk, milyen jó dolgok történtek velem a héten!
♥ karácsonyi vacsora ♥ szüleimmel tölteni a Szentestét ♥ egyedül díszíteni a karácsonyfát ♥ csodás ajándékok ♥ az öröm a szeretteink arcán egy-egy jól eltalált ajándék kapcsán ♥ karácsonyi manikűr ♥ edzés ♥ sajttorta tesóm szülinapjára ♥ hópelyhek tánca Milford (narancs-rum ízű) tea ♥ süti illatú kézkrém ♥ 

Most pedig belekezdek egy új könyvbe, ami már régóta várja, hogy elolvassam, Cassandra Clare A hercegnő című könyve. :) Ismeritek, szeretitek?
Hogy telt a karácsonyotok?

6 megjegyzés:

 1. Egyből a lényeget szúrtam ki a képen, milyen könyveket kaptál? :) Örülök, hogy a tea a jó dolgok közt szerepel! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kaptam egy könyvet a mamámék polcairól: Ernest Hemingway: Elbeszélések, és három új könyvet: Kathy Reichs: Végzetes utazás (Dr. Csont alapjául szolgáló könyvsorozat 4. része), Regina Swoboda: Női rafinéria, és Cassandra Clare: Mennyei tűz városa (a végzet ereklyéi utolsó része) :)

   Törlés
 2. Nagyon hangulatos képek :-)

  VálaszTörlés
 3. Egyrészt meghoztad az étvágyam a képek láttám, másrészt pedig baglyok <3
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés