2015. február 18., szerda

TESZT: Avon Cherish parfüm*

Illatokról általában nagyon nehéz úgy írni, hogy azzal sikerüljön tökéletesen átadni az olvasóknak azt, hogy mit fognak kapni, ha megvásárolnak egy parfümöt. Különösen nehéz helyzetben lehetnek azok, akik katalógusból választanak. Ma azonban lehetőségem nyílt tesztelni az Avon új illatát, a Cherish-t, ezért most megkísérlem leírni, hogy mit gondolok róla.
A Cherish egy virágos-gyümölcsös-fás illatkategória, amiben a főbb illatjegyek a cseresznyevirág, a pézsma és a szantálfa. Ez az elegy alkotja ezt az igazán nőies parfümöt, amely 50 ml-es kiszerelésben vásárolható meg, jelenleg bevezető áron, a februári katalógusból.
Amikor először fújtam magamra a parfümöt, egy kicsit várni kellett, amíg előjött az illat. Igazán tavaszias, virágos illat fogadott, ami kifejezetten kellemes. Szerintem nem tömény, vagy túlzó hatású, nem az a fajta illat, amit túl soknak érezhetünk. Persze, ha nem szereted a friss-virágos illatokat, akkor ezt nem ajánlom. Kifejezetten nőies, nem csak maga az illat, de a csomagolás is. Nagyon tetszik, amint kijön a jó idő, biztosan sokat fogom hordani. Ami még fontos, hogy ez egy eau de parfum, vagyis hosszan tartó illatot biztosít.

Mit gondoltok a parfümről? Kipróbálnátok?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

4 megjegyzés:

 1. Olyan sok blogon olvastam már róla pozitív véleményt, hogy komolyan elkezdett érdekelni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tényleg nagyon kellemes illat, ha szereted a virágos illatokat, akkor biztosan nem csalódsz majd benne.

   Törlés
 2. LOVELY FRAGRANCE
  Nice blog, i am following your blog, please follow back. http://melodyjacob1.blogspot.com/. Thanks

  VálaszTörlés