2015. július 20., hétfő

Born Pretty Store D14 Stamping Plate - REVIEW*

A mai bejegyzés egy kicsit rendhagyóbb lesz, mint a tesztes posztjaim szoktak lenni, ugyanis ma angolul is olvashatjátok a véleményemet a korábban kapott Born Pretty Store lemezről. Nemrég ugyanis megkeresett a cég, hogy lenne-e kedvem tesztelni tőlük néhány terméket.

Today I am writing a not so usual review about a stamping plate I got from Born Pretty Store. I usually don't write my posts in English but now I would like everyone who find my blog (post) to understand what I am about to say without using the Google translator (which we all know sucks at really interpreting what has been written in a way everyone can easily understand).
Eleinte nehézségeim adódtak a D14-es nyomdalemezzel, ugyanis bárhogy fogtam hozzá, hogy felvegyem a mintát, egyszerűen nem sikerült. Még csak félig sem. Tudjátok az a kétvégű fekete nyomdapárna a kedvencem, aminek a fehér feje olyan jó puha. Na azzal ezek a BPS lemezek nem működnek. Pont.

I had some difficulties with the D14 stamping plate trying to get the pattern on the stamper but no matter how I was trying it just didn't work. Not even half of the pattern could I get on the stamper. My favourite stamper is a black one with the two sides, a soft white and a hard red. It is a quite popular stamper and I really love to use it, it just isn't compatible with BPS plates.
A sikertelenségeim után eléggé elkeseredtem és már fel akartam adni, de aztán megkérdeztem facebook-on a lányokat, hogy ők mivel tudják használni. A keményebb fajta nyomdapárnákkal működik, így kerestem egy ilyet. Aztán abból is volt kettőm, egy rózsaszín elég kicsi fejű nyomdapárnám és egy zöld téglalap alakúm is, amikkel sikerült felvennem a mintákat. És boldogság van.

After my attempts at getting the patterns to my nails I was about to give up as nothing really worked but I asked the girls on facebook (in our group of nail addicts) what worked for them. They said I should try a harder stamper so I got two harder stampers which worked well with the BPS plates. 
Végül gradient alapra készítettem manikűrt ezzel a mexikói hangulatú lemezzel, és bár nem tökéletes, azért nagyon szerettem hordani. Bízom benne, hogy a többi lemezt is hamarosan megmutathatom, illetve a vizes matricákat is, mert nagyon nagyon szépek. A Born Pretty Store nail art termékeit a linken megnézhetitek és ne feledjétek a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat: GWSQ10 használni fizetés előtt!

Finally, I created a gradient base for my manicure and I stamped on it with this mexican style plate. Altough it is not perfect I still loved wearing it. I hope that I can show you the other plates as well soon. You can find the Born Pretty Store nail art products on the link and don't forget to use my 10% coupon code: GWSQ10 to get the products at a lower price.
Hogy tetszik Nektek a manikűr? Nektek mivel működnek a BPS lemezek?
How do you like this manicure? Which stamper works for you with BPS plates?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.
* I recieved the product for testing which does not change my opinion written above.

4 megjegyzés:

  1. Szép ez a mani, kellemes a rózsaszínje a fehér mintával. Ilyen lemezem nincs, a BPS saját lemezeihez én is a BPS rózsaszín kis nyomdázóját használom. A feketével is működik, de nem mindegy, milyen lakkal.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett ez a manikűr! :)

    VálaszTörlés