2015. augusztus 13., csütörtök

Elfogyott termékek #3

Ismét összegyűlt egy kisebb adag termék, amit elfogyasztottam, így ma ezekről olvashattok.
Kezdjük a China Glaze lakkal, amit még Erzsitől vettem. A Sun of a Peach egy brutálisan neon narancs/barackos szín, amit néhány alkalommal tudtam csak használni, mert már alapból kevés volt benne. Nem tudom, hogy újravegyem-e, talán majd jövőre. :)
Az Avon Senses winter cocoon tusfürdő nagy kedvenc volt nálam, de mivel igazán téli illat, így viszonylag későn fogyott el. Egyelőre nem fogom újravenni, (jelenleg egyébként más néven van az állandó kollekcióban) mert betáraztam tusfürdőkből.  
A Lush Hot Toddy tusfürdő szintén téli/karácsonyi kiadás volt, amit Elenitől kaptam meg. Nagyon tetszett az illata, emlékeztetett a mézes puszedlire, fűszeres illatú tusi. Ha nem lenne olyan drága és lehetne kapni, télre beszereznék egyet. 
Az Avon testpermetét is Elenitől kaptam tavaly nyáron. Nagyon szeretem, már az utánpótlást használom. :)
Az Alverde testvajcsomagból erre a testvajra is sor került. Kicsit virágos illata miatt nem volt a kedvencem, de ha jól emlékszem, még van egy ilyen csomagom. 

Ismeritek ezeket a termékeket? 

2 megjegyzés:

  1. A tusfürdők nálam is nagyon fogynak, testápoló, micellás víz, sampon-balzsam, egy rúzs és szempillaspirál is elfogyott. Lakkból kb. havonta fogy el egy, alap, vagy fedőlakk vagy egy színes vagy topper. CG lakkom még nem fogyott el, de mivel 3 rétegesek, már meglátszik a használat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sok lakkom van, és nem mind fogy el, némelyiket elajándékozom, mert már nem érzem magaménak.

      Törlés