2015. szeptember 11., péntek

Lábápolás a Scholl Velvet Smooth termékeivel*

A Scholl jóvoltából lehetőségem nyílt kipróbálni a Velvet Smooth termékcsaládot, így a mai bejegyzésben megosztom veletek a tapasztalataimat. Ma az Intenzív Szérumról, a Nappali és Esti krémekről fogok írni, a Lábfürdetőről később tudok csak írni, mivel nem tudom tesztelni egy ideig itt, de ígérem, hogy fogtok hallani róla! (Sőt, azt tervezem, hogy megkérem szüleimet, hogy segítsenek tesztelni, hiszen ők szoktak lábat is fürdetni, nekem viszont nincs rá lehetőségem.)
Kezdjük a Nappali krémmel!
Eddig nem volt dolgom nappali lábkrémmel, szinte soha nem használok ilyen krémeket napközben. Egyrészt amikor az ember dolgozik, ez a napi rutinba sehogy sem fér bele, másrészt nagyon könnyű megfeledkezni róla. A termékleírás szerint ezt a krémet a lábfejre kell kenni. Az illata szuper, az éjszakai krémmel azonos illatú, és kevés mennyiség is elég belőle. Folyékonyabb fajta krém, kicsit testápoló vagy arckrém állaghoz hasonlítanám. A lábfejem alapvetően elég puha, de a használata mellett talán picit puhábbnak éreztem, mint amikor nem használtam a krémet.
Ár (a Rossmann webshopban): 1.699 Ft,
kiszerelés: 60 ml.
Az Éjszakai krém:
A nappali krémnél jóval sűrűbb állagú krém, ami szintén 60 ml-t tartalmaz. Ezt már hagyományosan a talpra kenve alkalmazhatjuk. Nagyon jó az illata, meglepően kellemes. A talpon hosszabb ideig szívódik be, mint a nappali krém, ezt az állaga és gazdag textúrája okozza, ezért érdemes olyankor bekenni, amikor kicsit tudjuk hagyni beszívódni a krémet. Ebből kicsit többet használok, mint a nappali krémből. Ha nincs nagyon komoly bőrkeményedésünk, vagy nagyon száraz talpunk, akkor megfelelő lehet a krém, mert a nagyon makacs szárazság vagy bőrkeményedés kifog rajta. (A talpreszelő használata nélkül teszteltem, azzal valószínűleg még jobb eredmények érhetőek el!)
Ár (a Rossmann webshopban): 2.399 Ft,
kiszerelés: 60 ml.
Végül lássuk, hogy teljesített az Intenzív Szérum!
Az intenzív szérum állaga meglepően folyékony, fehéres-áttetsző színű, zselészerű anyag. Pumpával adagolható kényelmesen a megfelelő mennyiség, ami a szérum vége felé nem lesz a legjobb ötlet, hiszen szinte biztosan fog benne maradni termék, amit nem tudok majd kinyerni belőle. Az illata kicsit eltérő a krémekétől, alapvetően hasonló, de talán nem annyira intenzíven érezhető. Egy picit mintha ragacsos érzetet hagyna a kezemen felkenés után, viszont hamar beszívódik ez a krém is.
Ár (a Rossmann webshopban - ezt csak azért írom, hogy nagyjából tudjátok, milyen árkategóriába soroljátok): 2.399 Ft,
kiszerelés: 30 ml.

Összességében azt gondolom, hogy egészen jó termékek ezek a Velvet Smooth lábápolók, azonban biztos vagyok benne, hogy a talpreszelővel együtt alkalmazva fejtik ki igazán jól a hatásukat! Ami pedig már két színben is elérhető, cuki csajos rózsaszínben és türkizkékben is, ez utóbbival inkább a férfiaknak és rózsaszínt nem kedvelő nőknek kedveznek. :)

* A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése