2015. október 24., szombat

TESZT: Scholl Velvet Smooth lábfürdető*

A mai bejegyzésben a Scholl Velvet Smooth család lábfürdető termékéről olvashattok, ugyanis ez a korábbi tesztes bejegyzésből kimaradt. Mostanra viszont volt alkalmam kétszer is használni, ami azt jelenti, hogy el tudom mondani róla Nektek a véleményemet.
A Velvet Smooth család lábfürdető terméke 150 ml-es kiszerelésű, a termékleírás alapján kb. 10 alkalomra elegendő. 3-5 liter meleg vízbe kell 15 ml-t önteni, 15-20 percet javasol a fürdetésre. Én  kb. 20-25 percig használom egy-egy alkalommal. A lábfürdető használata után érdemes talpreszelőt, sarokreszelőt, majd lábkrémet használni, ha vannak bőrkeményedéseid, hiszen így lesz teljes körű a lábápolási folyamat.
Nagyon jól felpuhítja a talpat, kellemes illata van (a krémekkel azonos illatú). :) Néha nagyon jó érzés csak lazítani és hagyni, hogy a termék tegye a dolgát. Ha még nem használtál lábfürdetőt eddig, akkor mostantól érdemes benevezni erre, mert tényleg hatásos és szuper érzés az ápolt, puha láb, arról nem is beszélve, hogy az év minden szakában fontos, hogy ápolt legyen a lábad is!
Ár: 1.899 Ft (rossmann webshop ár),
Kiszerelés: 150 ml, ami 10 alkalomra elég.

Ismeritek ezt a lábfürdetőt? Kipróbálnátok?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése