2015. december 19., szombat

Last minute ajándéktippek karácsonyra

Ha utolsó pillanatra maradt még néhány ajándék beszerzése, de nem tudjátok, mit vásároljatok - vagy készítsetek -, akkor ez a mai bejegyzés talán tud segíteni a döntésben.

Forrás
Ha jó a kézügyességed, akkor megpróbálkozhatsz valami egyszerűvel, mint a saját díszítésű poharak, bögrék. Ehhez tudsz vásárolni hobbi boltban üvegre, kerámiára is használható filceket, amikkel könnyen feldíszítheted a választott tárgyat. Ebben a bejegyzésben sok ötletet találsz bögre, pohár díszítésére. Ezek a DIY projektek kb. egy fél napodat fogják igénybe venni, plusz az egyszerű bögrék, és a filc beszerzése.

Forrás
Maradva még a DIY témakörén belül, a saját készítésű sütemények, kekszek mindig jól esnek az ajándékozottnak. Ez a recept szerintem biztosan finom lehet, ha gondoljátok próbáljátok ki, és lepjétek meg ezzel is a szeretteiteket!
Illetve ha sütni már nincs is időtök, mostanában nagyon menőek a befőttes üvegbe helyezett sütemény alapok is. Ezek a száraz összetevők, stílusosan egymásra helyezve, a receptet pedig kinyomtathatjátok és ráköthetitek az üveg nyakára. Ez tényleg nagyon last minute ötlet, hiszen ha belegondoltok annak jelent plusz munkát az elkészítése, aki kapja.

A legtöbb webshop vállal még házhoz szállítást a héten, de ez elég stresszes dolog lehet, hiszen nincs rá garancia, hogy tényleg kézhez kapod időben. 
Forrás
Ha az ajándékozott szeret olvasni, akkor mindenképp válassz neki könyvet is, ezekhez még utolsó pillanatokban is hozzá tudsz jutni egyszerűen (üzletben vagy végső esetben webshopból rendelve), hiszen még ilyenkor is vannak különböző akciók, amik közül csemegézhetsz.

Forrás
A drogériák polcain található ajándékcsomagok nem okoznak sok fejtörést, ezt közeli ismerősnek nyugodtan adhatod, ha tudod, hogy számára kellemes illatúak és kívánatosak a benne található termékek. Például ha az Yves Rocher termékeket kedveli az ismerősöd, neki nyugodtan választhatsz valamit a már összekészített karácsonyi csomagok közül.

Forrás
A natúr kozmetikumok egyre népszerűbbek a nők körében, a Yamuna, az Olivia Naturals termékei, a Manna szappanok mind-mind jó választások lehetnek. Ha valami cukit szeretnél ajándékozni, akkor a Bomb Cosmetics termékeit tudom még ajánlani, illetve magasabb árkategóriában a Lush-t. A The Body Shop karácsonyi termékei is beszerezhetőek még időben az üzletekben.

Forrás
Ha egyedi, kézműves termékeket szeretnétek ajándékozni, akkor holnap még ellátogathattok a Wamp-ra, ahol biztosan találtok valamit mindenkinek, akire még nem jutott ajándék. A karácsonyi vásárokban is rálelhettek egyedi ötletekre, különleges lekvárokra, hasonló érdekességekre, így szerintem vétek lenne kihagyni ezeket!

Én személy szerint ilyenkorra már minden ajándékot beszereztem, sőt már be is csomagoltam, nagyon ritka az, hogy ne jusson eszembe valami megfelelő ajándék. Mindig igyekszem időben nekiállni az ötletelésnek (és a beszerzésnek).
Remélem, hogy találtatok a bejegyzésben néhány hasznos tippet, amit - amennyiben kicsit kifutottatok az időből - felhasználhattok még. :)

Ti is mindig időben beszerzitek az ajándékokat, mint én, vagy inkább vártok vele decemberig?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése