2015. december 11., péntek

TESZT: Avon Modern Edge (Nailwear Pro+) körömlakk*

Az Avon októberi újdonságai között lehetett megvásárolni először a Modern Romance körömlakk-kollekciót, amely 6 darab új Nailwear Pro+ körömlakk árnyalatból áll. Ezek közül már bemutattam Nektek a Sinful Romance névre hallgató lakkot, ma pedig a Modern Edge-ről olvashattok.
Ez a körömlakk egy klasszikusnak mondható sötétbarna lakk, amit én leginkább az étcsokoládéhoz hasonlítanék. Fekete színű tárgyak mellett látszik, hogy ez egy sötétbarna lakk, ha azonban nincs a körmeim közelében semmi fekete, akkor messzebbről nézve nem biztos, hogy mindenki sötétbarnának látja.
Már egy réteg után is elégedettek lehetünk a fedésével, én azért húztam rá még egy réteget. Ezeknek a lakkoknak olyan az ecsetük, amikkel én úgy vettem észre, hogy könnyebben lehet szépen dolgozni, és csak minimális "takarítást" igényelnek. A Sinful Romance-hez hasonlóan ez is egy hígabb állagú körömlakk, ezért vigyázni kell, hogy a szükségesnél ne hagyjunk az ecseten több anyagot, ha szép eredményt szeretnénk elérni.
Most is készítettem egy egyszerű manikűrt a lakkal, a Mundo de Unas Bones árnyalatú nyomdalakkot, valamint a MoYou Pro 08-as palettámat használtam.
A Modern Edge tartóssága 3 nap, a sötét színe miatt ekkor kezd el látszani a körömvégeken a kopás.
Kiszerelés: 10 ml,
Ár: jelenleg a Modern Romance kollekció nem elérhető a decemberi katalógusban.

Hogy tetszik Nektek ez a körömlakk, illetve a manikűr?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

2 megjegyzés:

  1. Jó választás volt hozzá a Bones és a minta! Egy db barna lakkom van, annyira nem rajongok a színért, de nagyon elegáns tud lenni, az tény.

    VálaszTörlés